| Lօllipop a întrebat:

Buna, am un ceas Rolex. Cum pot sa aflu sigur daca e original?

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Spunr cat ai dat pe el si noi rspundem

| aXy99 a răspuns (pentru sierra1):

Poti sa dai mult si pe un fakelaughing

Poate l-a primit cadou sau mostenire.

| Lօllipop explică (pentru sierra1):

L-a gasit verisoru meu, intr-o cutie in pamint la bunica lui. alaturi de alte ceasuri

| sierra1 a răspuns (pentru Lօllipop):

Wow poate si o coroana regala

| Legion7X a răspuns:

Http://m.business24.ro/lifestyle/cum-recunosti-un-rolex-contrafacut-1555746


Uite aici poate te ajută :) citește tot ce scrie și ia o lupă lângă tine.

| Lostlyric a răspuns:

Cea mai sigura forma de a sti daca este original sau nu, este dealer-ul. Daca l-ai luat de pe chrono24 sau de la retailer-ul oficial ce se afla in incinta Marriot din Bucuresti, atunci este original.
Daca l-ai primit cadou sau l-ai luat de prin alte parti, ar fi bine sa-l duci la un evaluator sau o ceasornicarie, pentru ca particularitatile unui Rolex autentic nu sunt chiar atat de usor de observat cu ochiul liber si cantitatea de fake-uri este imensa si, vizibil, proprietati asemanatoare. Plus ca, fiind un ceas extrem de scump, ar merita o evaluare.

-Rolex foloseste materiale de cea mai buna calitate in productia ceasurilor. Specificatii: 904L stainless steel si 18 carate (18K gold). Din 2008, Rolex a inceput sa foloseasca un aliaj patentat, cu platina, de culoare roz-auriu (numit Everose). Specificatii precum "Rolesor" sau "Rolesium" pentru anumite modele.

-Evaluatorul isi poate da seama de lentila folosita; unele ceasuri, precum sunt Rolex Oyster Perpetual, rezistente la apa, au minimul de rezistenta de la 300m, alte modele pot ajunge pana aproape de 4000 de metri adancime.

- Ultimele modele de Rolex folosesc safirul pe post de suprafata de protectie.

Dupa cum vezi, sunt particularitati pe care tu nu le-ai cunoaste. Si, cel mai indicat cand iti cumperi Rolex-uri, este sa le cumperi dintr-un magazin original sau de la un dealer autorizat.

Răspuns utilizator avertizat