| janded a întrebat:

Buna! Am un document word de aproximativ 100 de pagini, pe care vreau sa-l tiparesc in format A5, tip carte. Adica pe o pagina landscape A4 sa fie doua pagini A5. Doar ca pentru a putea capsa paginile la mijloc trebuie asezate intr-un anumit mod (de exemplu, pe prima pagina ar trebui sa am pagina 1 in dreapta si pagina 100 in stanga, apoi pe verso pagina 2 pe stanga si pagina 99 pe dreapta, pentru ca in momentul in care indoi paginile sa fie in ordine).

Problema este ca nu stiu sa fac setarile necesare in Word 2007, sau daca macar exista. Am incercat sa salvez documentul in format pdf, dar chiar daca pun 2/pag, pentru fata-verso si sa-mi inverseze paginile tot nu-mi iese cum trebuie. Aveti idee cum pot face asta? Exista setari in Word2007 sau un programel inteligent care sa faca asta?

Mersi anticipat de ajutor.

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stiu de setari pentru aceasta sau de vreun program, nu mi-am pus niciodata aceasta problema. S-ar putea sa existe, cauta pe internet.
Ma gandesc ca ai putea rezolva prin aranjarea paginilor asa cum doresti, respectiv pe prima pagina, alaturi de pag.1 din carte sa pui pag.99, pe verso, langa pag.2 sa pui pag.100 si asa mai departe. Succes si numai bine!

| janded explică (pentru Ioandelasal):

Am si asta, dar dureaza destul de mult. trebuie sa existe ceva care sa-ti aseze paginile automat. mersi de raspuns.