|

Buna! Am un iPhone 6 si ieri am intampinato problema cu el.De ieri Touch id ul nu mai functioneaza.Iar azi s-a stricat si butonul home.Nu inteleg de ce.Nu i am facut nimic ca sa se strice.Nu pot sa inteleg de ce dintr o data s au stricat.Ati intampinat si voi problema asta? Daca da, cum ati rezolvat o? Va rog, sa ma ajutati daca puteti! Multumesc

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate s-a blocat, dai si tu restart, stigel de tot, butonu ala power trebuie sa mearga, nu ai zis nimic de acel buton.Deci tinel apasat,dar problema e ca nu-ti functioneaza touch screenul,deci daca tii ala apsat iti apare sa dai off,deci cum dai?laughing Dat incearca si vezi daca se inchide. Daca nu merge asa,atunci mergi cu el la service, daca nu l-ai scapat pe jos, daca nu a suferit un soc ceva, atunci probabil o fi din soft, deci no sa fie ceva asa grav.Zic si eu, niciodata nu am patit absolut nimic cu nici un iphone si acum am 6S,deci nu mi s-a intamplat nimic, ba chiar l-am scapat de vreo cateva ori si pe jos pe ciment, dar na patit nimic, desi am o carcasa f subtire, dar buna pentru asa ceva, plus pe ecran am folie.In sf daca nul poti inchide tu nicicum, singura solutie este sal duci la service.Sau l-ai putea tine deschis pana se desccarca bateria.Alta solutie incearca restaratarea prin calculator, spun si eu ce ai putea tu sa incerci acasa.Cam astea ar fi modalitatile sai dai un restart.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Restabilește setările telefonului. De multe ori da rezultat. E chestie de 5minute și nu pierzi arhivele. Repet...setările telefonului. Nu îl resetezi total. Daca nu merge înseamnă că ceva s-au întâmplat. Ai vărsat puțin lichid pe buton, etc. Din senin nu se defectează.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru gelu1970):

O sa incerc, multumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează