|

Bună. Am un laptop Hp 350 G2 proaspăt venit de la garanție după schimbarea plăcii de bază. Cum a ajuns și l-am deschis driverul video nu mai mergea. Îmi dădea ceva eroare. Încerc să reinstalez driverul ce îl aveam înainte și nimic, am descarcat toate variantele posibilie pentru modelul meu și uneori îmi apărea la device manager că există acolo, însă nu funcționa. Am decis să reinstalez windowsul și am găsit o altă surpriză: nu merge internetul. După ce am pus toate driverele de internet îmi detectează wirelessul, se conectează la internet, dar nu funcționează. Ce e de făcut?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depanero? atunci clar nu iau schimbat nimic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Da, Depanero... ultima data mi-au schimbat hardul cu o chinezarie mai rea decat ce am avut si mi-am cumparat eu alt hard. Stiam consecintele, dar nu mai facea fata placa video. Oricum acum trebuie sa rezolv cumva asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Pop_Dragoș_1997):

Daca nu au rezolvat problema trimite inapoi laptopul daca nu rezolva faci reclamatie la opc, e plin internetul cu reclamati la depanero sunt cel mai jalnic service

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi la cei ce au schimbat placa. daca incerci altceva pe contul tau, dupa aceea vor da vina pe tine si ramai cu lucrul jalnic ce au facut si cu banii dati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează