|

Buna! Am un laptop HP cumparat acum aproximativ un an si jumatate.La cateva saptamani de la achizitionare verisorul meu mai mic l-a scapat pe jos.Imediat dupa asta nu am observat nici o problema insa dupa ceva timp(nu stiu cat exact) a aparut o problema. Daca este deschis si modific pozitia display-ului(fata-spate) il ridic sau ii modific cumva pozitia ecranul ori se innegreste cu totul (nu mai pot vedea nimic pe el) ori luminozitatea se modifica intr-atat incat abia pot vedea ceva.Nu se intampla la fiecare utilizare asta si sigur nu umblu eu din greseala la butoanele pentru luminozitate.Daca il inchid din buton si il redeschis de regula isi revine. Exista si situatii in care se repeta fenomenul asta de mai multe ori consecutiv (se strica, il inchid, il deschis, iar se strica, iar il inchid, iar il deschis etc )Chiar m-ar ajuta un raspuns bun.Multumesc din suflet, anticipat!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut daca ai un minim de cunostine desfa laptop-ul poate fi miscata acea mufa.Inainte de asta il poti conecta la un monitor prin HDMI/VGA ca sa vezi daca e afectata placa de baza.

| explică (pentru BogdanDP):

Te referi la mufa de incarcare sau o alta mufa fe prin interiorul lui? Placa de baza nu cred ca e afectata.Deci, eu daca deschid acum laptopul pot vedea, il pot folosi si s-ar putea sa nu aiba nici cea mai mica problema.Dar uneori se intampla sa nu mai pot vedea imaginea de pe ecran pentru ca, dupa cum am zis, se intuneca.Practic el inca functioneaza ff bine doar ca nu mai pot vedea ce fac acolo daca misc cumva cursorul.Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai probabil cuplarea ecranului la placa video a avut de suferit. Cum totul este miniaturizat intr-un laptop, orice soc mecanic poate afecta contactele.

Du-l la un service pentru un diagnostic - poate este ceva simplu si daca ti-l repara nu mai platesti diagnostic (asa e de obicei). Daca nu il repari platesti diagnostic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

*deschid

Si ori ii ceri socoteala la tacsu' ori il duci la un service.
Alt ceva n-am ce zice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai putea sa bagi din laptop un cablu care sa duca in monitorul unui pc sau daca ai un tv mai performant poti baga cablul in el ca sa vezi imaginea laptopului pe tv/monitor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează