|

Buna! Am un laptop HP si de cateva saptamani pot sa il incarc doar cand este inchis ori in standby. Am incercat de nenumarate ori sa il incarc cand era deschis, insa nu merge. Ma gandeam ca o prima cauza ar fi incarcatorul, l-am schimbat, dar tot la fel. L-am incarcat de asemenea in diferite locatii si totusi problema a ramas. Ce credeti ca are si cam care ar fi costul unei reparatii?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

In concluzie: laptop-ul tau "mananca" mai mult curent decat curentul de incarcare.
Asemenea consum mare este in cazul cand ruleaza unul sau mai multe programe mari, care solicita puternic sistemul (se vede pe graficile din Task Manager).
De asemenea, daca incarcatorul are defectiune, nu scoate tensiune suficienta, iar curentul de incarcare este mic sau chiar zero. Acesta se poate depista prin masurarea tensiunii si curentului scos de incarcator.
Mai exista si un al treilea caz, mai rar intalnit, cand incarcarea este conditionata prin soft specializat, unde incarcarea porneste doar cand nivelul tensiunii bateriei ajunge sub o limita yin yang stabilita, iar limita a fost setata la un nivel redus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mie imi suna mai degraba a problema la baterie, dar totusi iti recomand sa te duci la un service cu el pentru o verificare de 25 de lei ca sa afli sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează