|

Buna! Am un LG Nexus 4 si de cateva zile nu se mai aprinde, l-am tinut la incarcat aproape mereu, am schimbat si incarcatorul dar degeaba, atunci cand il bag la incarcat se aprinde o luminita rosie, putin mai sus de mufa incarcatorului, iar cand il scot se stinge, l-am conectat si la PC si s-a aprins iar pe ecran mi-a aparut o baterie care se incarca timp de 2 secunde, dupa care s-a stins si luminita rosie s-a reaprins.

Am mare nevoie de un raspuns! Daca trebuie sa ii dau hard reset *sau cum se spune* as vrea sa imi explicati cum.

~ Multumesc! ~

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

Dacă nici la Pc/laptop nu se încarcă, cel mai probabil, este defect acumulatorul :(

Îl pui la încărcat timp de 2-3 ore şi, apoi, FĂRĂ să-l scoţi de la încărcat, să încerci să vezi dacă se deschide corect.
Dacă se deschide, atunci e ok şi este posibil să fi fost descărcată/defectă bateria.

Dacă nu se deschide deloc, atunci poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset" cu una dintre metodele explicate la linkul :
http://www.hardreset.info/devices/lg/lg-e960-nexus-4/

http://www.hard-reset.com/lg-nexus-4-hard-reset.html

Eventual, vezi şi metodele de la linkul :
http://androidflagship.com/3217-fix-damaged-bricked-android-device

ATENŢIE : prin factory reset se ŞTERG toate datele personalizate ( agendă/contacte, aplicaţii/jocuri, parole, etc. ) instalate/modificate după ieşirea din fabrică...

Dacă nu reuşeşti să rezolvi "problema", atunci duci telefonul la un Service.


Toate cele bune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Încearcă să apeși repetat pe butonul de pornire/închidere, dar nu foarte puternic. În cazul în care asta nu funcționează îți recomand să mergi la un atelier de reparații/depanări gsm și telefonie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa dai resetare la setarile din fabrica atunci apasa pe home+volume up+ butonul de inchidere si selecteaza wipe data din meniu. Atrntie asa iti vei pierde toate datele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează