| MarIuS53682 a întrebat:

Buna, am un PC de la msi nu are unitate (elementele unității sunt incorporate în monitor) are 2 GB RAM și Windows 7 ultimate, as vrea sa îi bag 4 sau mai multi GB rami, îmi poate spune cineva cum pot face asta? Cat mai detaliat daca se poate, și daca este posibil sa îmi lăsați și un link de unde îmi pot lua rami, mulțumesc frumos!

3 răspunsuri:
| azeze a răspuns:

Salut,este simplu,desfaci suruburile pentru a da capacul din spate jos,acolo o sa gasesti placa de baza care este asemanatoare cu placa de baza a unui laptop, prinderea la rami este la fel ca la o placa de la laptop,nu stiu ce fel de ram poti adauga pentru ca nu stiu modelul placii de baza dar poti afla si singur,dupa ce il desfaci, dai ramul jos si te uiti ce scrie pe el si cumperi unul la fel, acum trebuie sa te uiti si cat suporta placa de baza, sa nu cumperi unul necompatibil, sa te uiti care este maximul de GB ram, frecventa la care placa ta de baza face fata.

| azeze a răspuns (pentru azeze):

Am uitat sa precizez ca trebuia sa ai windows x64 bit pentru a folosi mai mult de 4GB ram, cel de x32 bit poate utiliza pana in 4GB ram.

| MarIuS53682 explică (pentru azeze):

Mulțumesc mult