|

Buna! Am un PC Windows 7 destul de bunicel.L-am dus la reparat am avut ceva la o componenta a lui recent. Tipul a facut un folder principal sa zic asa adica tot ce descarcam mergea acolo dar am avut probleme sad. Am observat ca de ex la Minecraft imi dadea crash sau cand am vrut sa instalez Skype imi dadea eroare la folderul respectiv.Trebuie sa mentionez ca a avut un lacat in stanga jos am reusit sa il scot cu ajutorul unui tutorial dar degeaba tot crash imi dadea la toate.Ma poate ajuta cineva? Va rog mult.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Folderul cu descarcari poate fi modificat din aplicatia pe care o folosesti. Adica din browser (Mozilla, Opera, Chrome etc) sau din alta aplicatie cu care descarci anumite programe sau jocuri. Din setarile programului folosit poti schimba folderul de destinatie. Inainte de asta e nevoie sa faci un folder fara diacritice, pe care sa-l selectezi ca destinatie. Daca ai nelamuriri, imi spui browser-ul folosit sau aplicatia utilizata pentru descarcari.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca una mai multe aplicatii nu pot fi instalate dintr-un anumit folder, o cauza ar putea fi faptul ca acel folder contine in denumire diactritice, pe care sistemul nu le gestioneaza corespunzator. Daca folderul principal se numeste "Descărcări" sau contine cuvinte cu diactritice, atunci apar erori. Muta aplicatiile intr-un nou folder si instaleaza-le de acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Am facut folderul am pus tot in el dar totul se duce in celalalt folder care ai avut dreptate e scris cu diacritice cum scap de folderul respectiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează