| onlychengs a întrebat:

Buna! Am un telefon Samsung J3 2017 si in el am un card de memorie de 8gb pe care am muzica si poze. Dar nu pot sa sterg absolut nimic de pe el, nicio melodie, nici pozele, nimic efectiv, imi spune "imposibil de sters fisierul". Si nici sa mai adaug alte melodii sau poze. Stiti ce as putea sa fac in cazul asta? Imi spune ca am 5, 77 gb ocupati din 7, 41, daca are vreo importanta...

12 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai incercat asta prin Es File Explorer Pro sau prin managerul de fisiere al telefonului? Incearca si prin ES File Explorer, iar daca problema persista atunci fa-i cardului o formatare.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Apropo,am acelasi model si am patit exact acelasi lucru cand am extras o arhiva.zip si salvat in SD card. Nimic nu se putea sterge, nici cu ES File nu am reusit. Am facut backup poze si muzica pe aplicatia MGEA ( vezi in magazin play ), apoi i-am facut cardului o formatare. Nu am reusit sa gasesc de unde sa formatez cardul pe J3. Am extras cardul si introdus intr-un telefon mai vechi cu Android 4.

| onlychengs explică (pentru anonim_4396):

Am incercat sa introduc cardul intr-un alt telefon si nu mi-l citeste

| GPA a răspuns:

Conectezi telefonul prin usb la laptop și îi permiți să transmită datele cu laptop-ul. Acolo trebuie să-ți apară memoria internă și memoria cardului, cardul SD. Faci backup(copiezi datele importante pe laptop ). Formatezi cardul SD de pe laptop, apoi formatezi cu telefonul și-ți pui datele la loc.

| onlychengs explică (pentru GPA):

Habar nu am cum sa formatez cardul... e prima oara cand patesc asa ceva

| GPA a răspuns (pentru onlychengs):

O poți face din telefon. La memorie și stocare dai click pe card SD și apeși pe formatare (trebuie să scrie undeva de formatare). Dar salvează tot ce ai pe card altundeva, pe laptop.

| onlychengs explică (pentru GPA):

Nu merge sa copiez nimic... imi zice "unspecified error"

| denisTiky a răspuns:

Poti foarte simplu sa stergi datele de pe el punand cardul intr-un card reader si dupa sa il conectezi la un pc, mergi in card, si stregi ce vrei, acolo nu are cum sa nu te lase sa stergi

Alta varianta mai buna ar fi sa conectezi telefonul la pc(prin cablu usb 3.0-microusb) si sa intri in card si din nou sa stergi ce nu ai nevoie, dar pentru asta trebuie prima data fix dupa ce ai conectat telefonul la pc sa intri pe telefon si sa sa accepti sa dea date de pe telefon/card.

Simplu! Bafta!

| onlychengs explică (pentru denisTiky):

Nu am card reader sad
A doua varianta nu merge, am incercat si imi spune "The storage is write-protected"
Pana acum puteam sa sterg direct de pe laptop, acum nu mai merge

| denisTiky a răspuns (pentru onlychengs):

Trebuie sa decriptezi cardul cred. nu stiu exact cum se face dar poti cauta pe Youtube, difera de la telefon la telefon. Si eu am facut o asemenea chestie cu cardul meu(l-am criptat) ca sa nu poata intra nimeni sa acceseze fisierele, pozele etc de pe el.

| onlychengs explică:

Oare daca copiez pozele si muzica de pe card-ul de acum pe alt card o sa imi faca la fel? Nu de alta, dar am mai descarcat muzica si as vrea sa o pun totusi pe card pentru ca in curand nu o sa mai am memorie la telefon si nu o sa mai pot descarca nimic.

| onlychengs explică:

Am reusit pana la urma
Stiti ca in momentul in care cumperi card-ul iti da si unul mai mare, adapter sau ceva de genul, am pus card-ul mic in chestia aia si am ridicat butonul ala lock, iar acum merge
nu stiu daca asta era una dintre solutii dar macar mergelaughing))