| Geaninapink99 a întrebat:

Azi sora mea mi-a spus că, contul ei a fost accesat de o alta persoana(i-a fost spart contul pe scurt)pe care nu o cunoaste. Acum ce va rog eu daca ma puteti ajuta! Cum aflu cine este aceea persoana? Se poate? Stiu ca trebuie sa isi schimbe parola ca sa nu mai intre si aceea persoana dar eu vreau sa aflu cine este

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Multe din platformele de socializare includ si locatia atunci cand se detecteaza o logare din alta parte, deci daca vrei sa faci pe detectiva, uita-te in registrul locatiilor de unde s-a logat sora ta si incerci sa pui cap la cap cine ar fi (plus ca includ si modelul telefonului de pe care s-a facut conectarea (nu merge asa daca de pe calculator)).
Insa nu-ti face asteptari prea mari, poate au fost rusi care n-aveau ce face.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ai sa afli asa ceva niciodata decat daca faci vreo plangere la politie si se investigheaza problema.

| anonimg a răspuns:

Se poate face plângere la poliție.

| ywar a răspuns:

Un cont nu se sparge... unui cont - oricare ar fi acel cont i se poate citi parola local sau la distanta. keylogger, asta e secretul.
Violarea corespondentei se pedepseste.
Cum afli? Greu de spus pentru ca nu stiu despre ce cont vorbesti.E foarte simplu ca atunci cand te loghezi pe un calculator (statie) de lucru straina, sa bifezi fara sa vrei, fara sa te uiti sa salveze parola. Asa se poate afla o parola. Iti ia foarte mult sa spargi o parola si stiu ce spun.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu poti afla cine este. Exista multe metode de a sparge un cont ba prin pagini de net, care de fapt is o clona a paginii originale, datele introduse merg la hackeri.
Keylogger este cea mai simpla varianta, dar aia nu se poate face decat daca cineva are acces la Pc.
Asta e, n-ai ce face., Degeaba mergi la autoritati, nu se implica pentru asa ceva, baga o vrajeala sa scape de tine.
Exista posibilitatea ca tot Pc-ul sa fie compromis, mai bine reinstaleaza windowsul
Antivirurile free nu te prea ajuta impotriva hackerilor