| Ionut_Rusu_1993_jsY6 a întrebat:

Ce ati cumpara in 3600 de lei? Un laptop/pc gaming sau un ps4 pro si tv 4k? Sunt in dubii. Cum e in shootere ps4 pro? Daca tragi lejer sau daca e greu. Multumesc!

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai depinde ce am deja si ce as vrea mai mult. Daca ma intrebi pe mine, TV nu ma intereseaza sub nici o forma, nici cadou sa il primesc. PS4 Pro suna bine de tot, dar totusi mi-as face frumos un desktop de banii astia, mai ales ca multe componente le pot pastra - carcasa, sursa, hardul intern de 4 TB.

| NLS a răspuns:

Alegerea ar trebui facuta in functie de raspunsul la intrebarea: ai sau nu un monitor?
Daca da, de care? (rezolutie, diagonala)

Controllerele de PS sau Xbox nu vor ajunge niciodata la precizia unui mouse cand e vorba de shootere.

PS e ideal pentru un GTA eventual, insa pentru Call of Duty & Co,
e nevoie de un mouse bun.

In 3600 RON iti poti face o unitate foarte buna, daca stii si vrei sa iti repartizezi bine componentele.

Pe PC nu esti limitat la 30 sau 60 FPS precum pe console.

Chiar daca nu ai monitor cu mai mult de 60 FPS, tot exista o diferenta mare intre un PC si o consola.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

PS4 e de jocuri, un computer de untima generatie e foarte scump plus ca trebuie sa-i faci upgrade aproape in fiecare an. Jocurile pe PC cer placi video foarte scumpe si un procesor la fel de scump pentru a rula jocurile in high sau chiar ultra. poti juca pe mediu sau low dar experienta aia nu merita. Pe ps4 ai o gramada de jocuri exclusive care nu le gasesti decat pe consola. O sa tina inca multi ani si nu va trebui sa adaugi nimic a componentele ei. As alege ps4 pro clar. Am avut calculator cu i7 si nVIDIA nu stiu de care pentru gaming si nu a mers mult timp cu ultimele jocuri la high sau ultra. In PC vei baga mereu bani daca vrei sa joci pe FPS foarte mare. Jocurile PC cer tot mai multa putere din partea componentelor si puterea aia inseamna bani multi.

| Andra9pk a răspuns:

Mai stai ca apare ps5-ul laughing)