| Thecryaotick a întrebat:

Bună, ce este mai exact rezistenta ip67?

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pe aceasta schema electronica, rezistenta IP67 este rezistenta reglabila (potentiometru multitura) de 10Kohmi.

| Goete a răspuns:

In loc sa te obosesti sa deschizi TPU, pentru a intreba asta, e destul sa deschizi orice motor de cautare si sa primesti Detaliat raspunsul la intrebarea ta, in acel moment.
Mare e Gradina Domnului, cu unternetul sub nas si nu stim decat sa ne uitam la poze, sa scriem mesaje si sa postam pe retele sociale

| IonutR1 a răspuns:

Odată ce-au apărut telefoanele rezistente la apă au început să apară în vorbirea curentă și astfel de indicative precum IP67, IP68 sau IP56, altădată rezervate mai degrabă pentru fișele tehnice ale unor echipamente speciale. De ce nu poate fi simplu, ca la ceasuri, unde scrie de obicei câte un "rezistă până la 50 de metri adâncime"?

Nu știu de ce nu-i simplu, dar vă pot explica în detaliu ce înseamnă IP67 de la iPhone și alte telefoane. Samsung Galaxy S7 este, de exemplu, certificat IP68.

Codurile IPxy se referă la cât de bine este sigilat un aparat. Prima cifră reprezintă protecția la introducerea degetelor, micilor obiecte și chiar a prafului, a doua cifră protecția la apă sau, mai bine zis, cât de greu le este acestora să intre în respectivul dispozitiv. Cu cât mai mare cifra, cu atât mai bună protecția, în general vorbind.

Primul nivel ar fi IP00, adică nici o protecție. Cel mai avansat este IP68, care oferă cea mai bună protecție la praf și apă, în limite din tabelul de mai jos.

Si poti cauta si singur, sunt o multime de articole in care este explicat mult mai bine acest lucru.

| Goete a răspuns (pentru IonutR1):

Citez:
"Cel mai avansat este IP68, care oferă cea mai bună protecție la praf și apă, în limite din tabelul de mai jos. "
- ai uitat sa copiezi tabelulwinking

| IonutR1 a răspuns (pentru Goete):

Sa stii ca fix asta era problema mea, sa citesc text-ul de 100 de ori, sa-i dau si tabel... Dar nu vroiai sa ma duc pana la el sa ii arat cum arata un telefon cu toate astea?

| Goete a răspuns (pentru IonutR1):

Daca el nu stie sa faca o simpla cautare pe net...

Întrebări similare