|

Buna, ceva ciudat, intru pe site-ul celor de la Acer, imi selectez laptopul, ma duc la drivere si vad 2 drivere pentru bluetooth, am incercat sa instalez unul si nu a mers pe motivul ca laptopul nu are bluetooth... mi-am selectat si sistemul de operare dar degeaba! Ce inseamna asta? adica sincer, pe eMAG [de unde am cumparat laptopul] scrie ca are bluetooth, pe site-ul oficial primesc 2 drivere pentru bluetooth dar nu merg!? Ce sa mai cred?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Crezi ce vrei! Nu ati mai invata ca acelasi model de laptop se face pentru piata vest europeana, est europeana si asiatica? Si difera structura interna, adica componentele! De ce crezi ca da producatorul mai multe modele de drivere la fiecare componenta? Tocmai de aia!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

N-ai zis daca l-ai instalat si pe celalalt.
La unele laptopuri cand instalezi placa wireless iti baga si bluetooth daca stie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CinevaNou):

Celalalt a dat semne ca merge dar nu a mers, a trebuit sa dau restart, am dat restart, nimic, am vorbit cu cei de la Acer si mi-au zis ce trebuie sa fac, habar nu am avut ca modulul bluetooth este parte din placa wireless laughing) primul meu laptop cu bluetooth tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Descarca Everest Ultimate, instalezi, vezi ce tip de bluetooth ai, ii pui numele pe google + drivers download in fata. Apropo, ce windows folosesti? in general W7 sau W8.1 le instaleaza automat sau cel putin iti apare o notificare ca trebuie sa instalezi driverul pentru Bluetooth si de unde il poti descarca.Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Vanqu1sh):

7 ultimate pe 64 biti, nu mi-a aparut nimic despre drivere, oricum, voi incerca metoda ta sa vad daca mergewinking multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează