| anonim637 a întrebat:

Buna.
Cineva a intrat in contul prietenei mele de Instagram si i-a schimbat parola.
Cum ar putea sa recupereze contul? A incercat cu email si numar de telefon dar degeaba, nu a reusit nimic.

Imi pare rau pentru categorie, nu am stiut ce sa pun

4 răspunsuri:
| NisipLaMare a răspuns:

Pacat posibil parola sa fie prea slaba, sau o stie altcineva, sau a accesat vreun spam din e-mail unde a pus parola, de acolo este trist.

| UNEXPERTINCEPATOR a răspuns:

Trebuie să acceseze "Am uitat parola" Apoi o să urmeze pașii prin care trebuie să dovedească că ea este proprietara contului. Mai exact trebuie să aibă acces la emailul utilizat la crearea contului sau la numărul de telefon, ca să poată primii codul de verificare necesar pentru a schimba parola contului de Instagram. Acum este o problemă dacă persoana care i-a spart contul, a reușit într-un fel să schimbe emailul și numărul de telefon asociate contului cu alte date. În acest caz prietena ta nu mai poate demonstra că acel cont îi aparține. Sau dacă nu mai are acces la email și la numărul de telefon pentru a putea primii codul de resetare al parolei. Este bine să activăm mai multe metode de protecție a conturilor cum ar fi verificarea în 2 pași (2FA) sau să folosești parole unice și puternice pentru fiecare cont de rețea de socializare în parte. Și să ai grijă ca parola ta să o știi doar tu.

| NisipLaMare a răspuns (pentru UNEXPERTINCEPATOR):

Odata cu insta sigur avea parola de la e-mail ca sa o poata schimba altfel nu avea confirmarea.Deci aia e linkuri false.

| thunder11 a răspuns:

Daca nu merge cu email ul si numarul de telefon nu cred ca mai are cum sa il recupereze mai ales daca persoana care i-a furat contul a schimbat toate datele dar poti sa incerci sa apesi pe (am uitat parola) si ei o sa ii trimta un cod de verificare si introduci codul ala acolo si schimbi parola din cate stiu fara email sau nr de telefon nu ai cum sa schimbi parola pentru ca ai nevoie de cod