|

Buna! Cred ca mi s-a stricat incarcatorul de la Samsung.A inceput sa nu mai incarce telefonul. Am incercat sa incarc telefonul cu alt incarcator si merge,asta ca sa vad de unde e problema.E incarcator din doua piese, cablu USB si alimentator.Am testat si USB-ul crezand ca s-a indoit si s-a stricat dar e ok.Problema e de la alimentator,probabil in timp s-au indoit / deplasat componentele dinauntru( pinii aia mici sau ce sunt). Am incercat sa misc"pinii' cu acul si uneori merge trebuie sa caut o pozitie perfecta mereu si ma deranjeaza.Ce pot face? Am intrebat pe cineva si mi-a spus ca trebuie schimbat,la un GSM, conectorul din alimentator. Se poate face asta fara sa cumpar un incarcator nou? Cel original e cam scump si nu prea ma tenteaza.Si daca se poate schimba doar acea componenta,cat costa? Multumesc anticipat!PSbig grine cand incarc telefonul cu un incarcator care nu e original,se comporta ciudat, bateria tine mai putin si se supraincalzeste mai repede si are lag.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| explică:

Nu mai incarca cu cele neoriginale... daca ai cartea acea de la tab sau tel zice sa nu utilizezi incarcatoare neaprobate de producator.tu deja ai nenorocit bateria aia.ia-ti un incarcator nou si gata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Incarc cu unul neoriginal de maxim o luna, de cand mi s-a stricat cel original care de fapt e de la tableta.Am inteles ca cel de la tableta chiar daca are un amperaj mai mare, nu strica bateria.Deci il am de un an aproximativ si l-am incarcat cu incarcator original.E sh telefonul, cel de dinainte l-a incarcat cu incarcator neoriginal. Oricum, merge ok cat il incarc cu incarcator Samsung.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează