|

Buna! Cum pot adauga studiile pe Facebook astfel incat sa apara in informatiile despre mine, dar nu si prietenilor sau la mine pe news feed? Salvez ca fiind privat, dar cand incerc sa sterg evenimentul se sterge si din informatii

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Le specifici în rubrica destinată informațiilor despre tine și alegi opțiunea "privat". Ele nu apar în News feed din moment ce sunt setate ca informații private.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru floresdemayo):

Asta e problema, am pus pe privat, dar as dori sa vada lumea ce studii am. Odata ce modific confidentialitatea, si postarea din news se modifica

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Yurisa):

Setează să fie pentru "public". Din moment ce îți dorești să faci totul public (deci, oamenii au acces la informațiile tale), atunci totul va fi vizibil și in News Feed!
Dacă nu vrei ca prietenii din listă să vadă informația pe care ai adăugat-o recent, atunci setează să fie "privat", iar peste câteva zile, chiar și după o săptămână, o setezi să fie... publică. Notificarea se 'pierde' prin News Feed.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

N-ai cum să le pui pe privat. Dacă le pui le vede toată lumea, dacă nu vrei să le vadă nimeni, atunci nu le pui. Simpluwinking. Baftă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează