|

Buna,cum pot avea si eu mai multi urmaritori pe instagram? Puteti sa imi da.ti si mie >follow---https://instagram.com/izanicut/

Dau funda! :* :*

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand trebuie sa pui poze. Nicio persoana nu vrea sa dea follow cuiva care nu are nicio poza. Nu-i nimic interesant. In al doilea rand incearca sa ai poze cat de cat interesante. Daca pozele sunt in culori vii, atrag cel mai mult atentia. Scoate profilul de pe privat si incearca sa dai si tu follow persoanei care ti-a dat.
Si nu in ultimul rand, da like-uri pozelor care iti plac. Chiar daca nu ai persoanele respective la follow. De obicei se uita la persoanele care le dau like si daca ai un profil frumos, o sa te urmareasca.
Sper ca te-am ajutat putin. Eu ti-am dat follow, astept sa pui poze.happy

| explică (pentru CoRoDa08):

Cum sa scot profilul de pe privat? In acest moment nu am cum sa postez poze ca am o problema cu tel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AAnnna):

Cand intri la profilul tau, sub numerele alcelea ai "edit your profil" Intra acolo si in jos debifeaza unde scrie "posts are private" apoi dai pe butonul din dreapta sus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai, de exemplu intri pe contul lui Justin Bieber si dai la followers. Urmaresti cat poti apoi peste cateva minute te vor urmari inapoi. Daca vrei urmaritori romani dai la contul de instagram mielucuonara adica Dan Capatos si tot asa dai la followers si ii urmaresti apoi te vor urmarii inapoi. Ca sa nu mai fi pe privat dai la punctele acelea trei din dreapta sus apoi dai pe "Privat Account" si dezactivezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează