|

Buna, cum pot face un catalog online? In format pdf, sa pot da pagina, exact ca o carte. Multumesc! Dau funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Intri pe link-ul pentru Google Sites (trebuie mai întâi să ai un cont Google (Gmail)), apeși pe butonul "CREAȚI", nu selecta niciun șablon, cel standard este destul de ok, denumești site-ul (de exemplu "Catalog clasa N-A/B/C/etc. Diriginte: M"), pentru adresă URL poți scrie în acea casetă "catalogonlinediriginte(numele tău fără diacritice și fără caps, numai litere mici, și fără alte simboluri ca "-", "/", "_", etc.)", aceasta va fi adresa pentru catalogul tău online. În cadrul "Mai multe opțiuni", scrii o descriere a site-ului, nu bifa caseta destinată conținutului obscen, completezi Captcha și apeși pe "CREAȚI".
Odată ce te afli pe pagină, apeși pe acel buton cu iconița unui fișier cu plus su vei crea încă o pagină, această pagină va fi dedicată notelor.
Odată apăsat acel buton, pentru Denumirea site-ului scrii "Catalog" sau "Note", aici se va pune automat un URL deci nu mai ai treabă cu el. Lași bulina aceea unde este și creezi site-ul.
Acum că ești acolo, fie utilizezi tool-ul lor pentru tabele, fie faci tabel în Excel sau Word și postezi fișierul cu notele, etc. pe site cu denumirea corespunzătoare.
Atât.
Pentru mai mte detalii, cred că te poate ajuta și YouTube sau Google atât în română dar mai mult în englezã.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ar fi mult mai simplu, din păcate puţin mai complicat, să creezi un site pe Google Sites ( https://sites.google.com/ ) şi să publici acolo notele într-un fişier xlsx (Excel) sau doc/docx (Word).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CookieDog):

Multumesc pentru raspuns, insa alta modalitate nu exista?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FlorentinaSandu):

Dacă chiar ai chef să te rogi de părinți să dea bani (căci... costă cataloagele online), este la alegerea ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CookieDog):

Atunci imi poti dezvolta putin mai mult prima varianta, te rog mult! Multumesc frumos!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează