anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna!
De ce cand descarc ceva pe telefon (nu din magazin play) si intra in aplicatia aia din telefon "descarcari" pentru a fi instalata de ce imi zice ca fisierul nu poate fi deschis? Ce sa fac sa functioneze?
Funda!

Răspuns Câştigător
| GabrielStn a răspuns:

In primul rand, verifica sa ai in Setari bifata functia ïnstaleaza/descarca aplicatii din surse necunoscute".
In al doilea rand, verifica extensia fisierului descarcat si apoi incearca sa il deschizi cu program care iti permite acest lucru: daca are extensia.rar, foloseste WinRar.
In al treilea rand, ai grija ce descarci, fisierul poate nu e compatibil, sau poate fi un virus. Bafta!

4 răspunsuri:
| dragosbogdan001 a răspuns:

Salut, consider ca nu este compatibil fisierul cu sistemul de operare sau formatul fisierului nu este acceptat. Poate fi si protectia despre care ti-au mai zis ceilalti dar nu prea cred... Protectia aia nu ar trebui sa iti zica ca "nu poate fi instalata" mie nu mi-a zis niciodata asa aceasta protectie.

anonim_4396
| Anonim explică:

Fisierul nu este compatibil cu telefonul


Sau

Protectia android pentru instalarea de la surse necunoscute.

mergi in setari / securitate / administratori dispozitiv si bifezi casuta. Dar o faci pe raspunderea ta. Daca iei virus sa nu dai vina pe mine.

| catalinus13 a răspuns:

Simplu te duci la setari la securitate si bifezi chestia aia care scrie SURSE NECUNOSCUTE si gata iti va merge orice eu stiu ca folosesc

| Pasarin_Adrian_2000 a răspuns:

Pai probabli nu ai activate sursele necunoscute, ca la orice telefon. intri la setari, la securitate si cauti surse necunoscute. eu asa am facut ca sa pot instala de pe net in afara de magazin play.