|

Buna! De ceva vreme observ ca toate documentele, fisierele, muzica si pozele, mai exact, tot ce poate exista pe un calculator, mi se salveaza si in,, My music". Adica sunt salvate o data in locul in care vreau, dar se creeaza si o copie a lor in fisierul respectiv. Daca incerc sa le sterg de acolo, se sterg si din locul in care au fost salvate de mine. Cum se explica acest lucru si ce as putea face in cazul acesta? [in afara de reinstalarea Windowsului]

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Deschide notepad sau wordpad.
Scrie ceva (de ex. 123) si salveaza documentul pe masa de lucru.
Uite daca a aparut o copie a acestui document in folderul My Music si scrie aici rezultatul.
Descrie fiecare pas cum salvezi muzica/pozele, cu ce program.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru aalexei):

Da, s-a salvat si acesta. Nu conteaza ca salvez documente atasate in e-mail, muzica, copiez fisierele din telefon sau ca pur si simplu creez un document, toate se dubleaza in fisierul respectiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosy):

Foarte interesant caz. Eu am incercat sa reproduc aceasta situatie folosind hardlink si symlink si in ambele cazuri se sterge doar unul din fisiere, in cealalta parte intotdeauna ramane copia, dar la tine se sterg ambele.
Banuiesc ca este vreun soft care face asta.
Inca un test. Porneste sistemul in safe mode (faci restart la sistem si indata apesi de multe ori tasta F8, trebuie sa vezi asa ceva http://images.pcworld.com/images/article/2011/09/safemode_1-5221116.jpg) si salveaza un document nou pe desktop. A aparut copia in My music?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează