|

Buna. De curand mi-am luat de pe AliExpress un incarcator de telefon portabil. Din pacat a venit fara baterie iar acum incerc sa caut si nu gasesc. Este cu aprox. 1.5 cm mai mare si mai groasa dupa cum o vad eu. Nu e nici tip C, D. Ce tip ar putea fi?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Presupun ca foloseste acumulatoare Li-ion 18650 (18mm diametru, lungime 65mm - capacitate in jur de 2000mAh, tensiune 3.7V) (daca scrie pe un acumulator de dimensiunile astea ca are 4000mAh sau chiar si mai mult, 10000mAh, e un fals, care s-ar putea sa nu aiba nici cei 2000mAh )
Exemplu http://www.easylight.ro/......tectie-pcb
La un incarcator nu trebuie acumulatoare cu protectie, intrucat protectia e asigurata de circuitele incarcatorului portabil. Totul tine de specificatiile incarcatorului.


Daca acestea sunt dimensiunile, trebuie cautate acumulatoare de calitate. Eu am avut nevoie de acumulatoare bune de acelasi tip, am cumparat chiar un incarcator portabil http://altex.ro/acumulator-extern-universal-e-boda-power-200-6000mah-negru si am scos de acolo 3 acumulatoare bune, pe care le-am instalat intr-o masina de gaurit. :)

(Se pot gasi si variante mai ieftine.)
Daca as putea vedea cum arata (ceva poze cu el), ce scrie pe el, ce mufe are, daca se desface sau nu, poate si un link, as putea spune ceva mai la obiect.

| a răspuns (pentru LinxCont):

Acel acumulator de la Panasonic care spui ca e un fals chiar are 3.4A.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai, la nici un incarcator nu se da baterie. Sunt doua piese separate.
Cand comanzi una trebuie sa specifici datele caracteristice si modelul la care vrei sa folosesti.
E ca si cand sa comanzi o pereche de pantofi si trebuie sa spui marimea sa potriveasca pe picior.

N-ai decat sa mai faci o comanda sau sa mergi la service-urile de telefoane sa te interesezi de acumulator potrivit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează