|

Buna.De fiecare data cand aprind pc imi apare o chestie sa apas F1 pentru a continua si DELETE pentru a intra in bios cum as putea sa fac sa nu mai apara chestia asta? Stiu ca trebuie sa umblu un BIOS da nu stiu unde care ma poate ajuta plss

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Problema pe care o ai tu este de la o eroare care apare in bios de obicei neimportanta din pct de vedere fizic al PC'ului, aceasta intervine atunci cand de ex nu e detectat Floppy sau etc nu e detectat un HDD Paralel si exista unul Sata, rezolvarea este foarte simpla, dai Delete, intri in bios si cauti unde gasesti ceva de gen if Error whait for F1, cam asta au toate biosurile indiferent de Placa de baza sau PC, succes. Daca mai ai intrebari legate de asta poti trimite un PM

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Păi depinde acum ce vresiune de bios ai.De obicei trebuie să intrii în bios și să selectezi la dispozitivul de butare primar pe HDD iar secundar pe CD rom.La tine acum este invers, dar ia în calcul că dacă vrei să reinstalezi sistemul de operare atunci va trebui să reversezi asta tot din bios.Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Alegi tabul cu Boot si Boot Setings trebuie sa fie ceva cu F1 si dai sisable nu enable. P. S. eu am placa de la Asus adica am biosul albastru-argintiu si e structurat putin diferit, dar sper sa te ajute asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fii atent/a. Raspunsul corect e urmatorul, toate calculatoarele au in bios o optiune de afisare a tuturor mesajelor de eroare, de exemplu un cablu IDE necorespunzator, sau orice alta eroare, care nu neaparat e critica. Aceasta optiune se poate poate debifa, dar numai intrind in bios. Nu imi aduc aminte daca nu vad, e ceva, care suna cam asa, tradus in Romana, pornire rapida fara afisare mesaje de erori, dai enable si asta e. Ca sa intri in bios apesi tasta del in timp ce incarca SO. Pot sa fie si alte taste pentru a intra in bios, dar asta e aplicabil, in general la laptopuri si calculatoare de firma. Tie cum iti spune sa apesi del, inseamna ca intra cu del. Vizavi de culorile care le prezinta biosul (care dealtfel se pot schimba), ordinea de butare nu are nici o legatura. Vezi ca un raspuns f. bun este de la anonim.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aia cu F1 iti poate aparea, de exemplu, daca ai deschis capacul la unitate si ai "senzor" de deschidere pe capac. Eu asa am la al meu si am pus capacul la loc si nu mi-a mai cerut F1.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E foarte posibil sa nu ai floppy disk si sa scrie (floppy disk fail) si mai jos "press F1 for continue" in acest caz trebuie sa intri in BIOS si sa modifici cu orice unde scrie "Boot floppy disk"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum sa fac sa nu mai folosesc F1la deschiderea calculatorului

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Berchi_Fabian_1974):

Daca iti apare PressF1 ta continue, Del ta enter Setup. Intri in bios cu tasta Del la setari de bios in Power, enter, Hardware Monitor si unde scrie CPU Fan speed warning acolo ai setatari pe 600 RPM, 1200 RPM, 1600 RPM, Disabled si setezi Disabled si asta e tot.Nu-ti mai apare la repornire. Daca a fost utile aceste informati!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează