| ShadowLoleris a întrebat:

Buna dimineata! Fiindca am aflat care companie care face PC-uri care e din USA, doresc sa ma ajutati si sa-mi gasiti de pe orice site un laptop Dell cu Inel Core i3, si placa video sa fie nVidia GeForce GTX. Sau nu neaparat GTX, dar sa duca bine spre foarte bine jocurile cum ar fi GTA 5, Far Cry etc. Multumesc mult!

5 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Esti constient ca in ziua de astazi (aproape) toate laptop-urile sunt fabricate in China (sau alte tari din zona) - chiar daca cercetarea/proiectarea se face in USA?

Si mai si, in cazul IBM de exemplu, acestia au vandut cu ceva timp in urma TOT ce insemna desktop/laptop catre Lenovo (companie chineza) si mai recent chiar si serverele bazate pe arhitectura Intel x86.

| JackR a răspuns:

Ai o problema, care incepe sa semene a obsesie, cu "made in U.S.A."!
1. Dell nu este singura companie americana care produce laptop-uri. Nici macar nu este cea mai mare! Hewlett Packard (HP) este un competitor serios: https://en.wikipedia.org/wiki/Hewlett-Packard
2. Combinatia i3 + GeForce GTX nu exista in materie de laptopuri, pentru simplul motiv ca nici un producator nu este ata tde nebun incat sa produca un laptop la care procesorul sa fie generator de "bottleneck"-uri. In cel mai fericit caz, poti gasi i3 + GeForce MX, care in nici un caz nu au sa duca "bine spre foarte bine" jocurile pe care le vrei tu.
3. Ce iti trebuie tie este un laptop de gaming, de genul asta, ca tot vrei tu Dell: https://www.emag.ro/......DB0NTDBBM/
Sau alternativa HP: https://www.emag.ro/......DT1419BBM/

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru JackR):

Sau, ca orice om normal la cap, isi face un desktop de gaming. Pot sa pun pariu ca nu are nevoie de portabilitate, dar i se pare lui posh sa aiba laptop de geiming...

| AlecuAlex a răspuns:

Nu o sa faci nimic cu i3 pe laptop.

| JackR a răspuns (pentru AlecuAlex):

Si asta este o afirmatie gratuita! Nu o sa se poata juca in conditii decente sau nu o sa poata face prelucrare foto-video sau modelare 3D. Dar pentru office, programare sau entertainment (filme, muzica, Facebook etc.), un i3 isi face treaba fara probleme.