|

Buna dragilor. Ma adresez celor care știu câte ceva despre videochat.În urma cu câteva luni mi-a fost Banat contul myfreecams pentru ca promiteam show si nu făceam iar în urma denunturilor am rămas fără cont.Am tot încercat să fac cu numele meu sau al surorii mele alt cont dar nu primesc răspuns de confirmare, am schimbat și IP ul când am văzut că site-ul ma ignora. Mentionez ca lucrez de acasă se poate ca ei sa îmi fi blocat IP -ul? Or poate nu mai accepta românce? Ori nu mai accepta modele de acasă. Le am dat multe mailuri si i-am întrebat și fără răspuns. Ma ignora total... Aștept un răspuns valabil... Doar cei ce cunosc domeniul. făceam bani frumoși acolo și mi-e greu fără

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Probabil administratorii siteului nu mai activeaza. Incearca un alt site asemanator.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si cum faceai bani frumosi daca promiteai show si nu faceai? aproape toti romanii pe videochat stau imbracati cu moace suparate si se milogesc de tokens si cand ii primesc se dezbraca doua secunde si gata. Bine va face ca va baneaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca nu ai mai activat un anumit timp pe acel cont, ti l-a dezactivat. Altul nu mai poti crea, deoarece ip-ul tau este banat. De aceea si ignoranta lor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este posibil sa nu mai poti face cont pe acel website.
Alte site-uri de videochat cu un numar foarte mare de membri online:

Bongacams: http://www.videochatul.ro/bongacams/
Chaturbate: http://www.videochatul.ro/chaturbate/

Mai multe detalii despre videochat poti afla direct de la modelele cu experienta pe forum: www.videochatul.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat