| MishikiCrisy a întrebat:

E vreun mod prin care pot fixa o imagine (fereastra cu acea imagine) deasupra celorlalte ferestre cu aplicații deschise? Mai exact, vreau să deschid o imagine peste programul de editare 3D și să lucrez în acel program fără să se ducă imaginea de referință în spate sau fără să minimizez programul.
Are cineva o idee? Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

N-am ițeles de ce ai nevoie de un element grafic PESTE cel pe care-l editezi, e evident că incurcă DAR pentru a rezolva, ai nevoie de niște cunoștințe solide in programare vizuală

| MishikiCrisy explică (pentru sierra1):

Mă încurcă dacă minimizez programul pentru că nu mai e la fel de practic, îmi trebuie doar o imagine de referință pusă acolo într-un colț; am văzut pe cineva care a făcut asta la un curs, dar nu mai știu cine e sau cum să dau de el.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu poti, daca la Windows te referi. Ai putea doar sa folosesti asta in programul tau. Sa pui acolo un nou layer cu imaginea de referinta deasupra happy Si ii adaugi o transparenta.

| MishikiCrisy explică (pentru DoarBogdan):

Așa pot pune una în spatele ei, dar nu e de ajutor pentru că nu are unghiul potrivit și pentru că nu modelez doar un obiect, ci o întreagă scenă, de asemea, dacă mut cadrul/camera se mută și acea imagine din poziție, iar mie îmi trebuie să rămână fixă.