| sweetys a întrebat:

Bună! Este normal ca laptopul sa îmi facă figuri dacă nu umblu o săptămână-doua pe el? Ori se aprinde foarte greu, ori dacă se aprinde nu merge sa fac nimic, îmi da erori de conectare sau de răspundere la aplicații/ programe/ site-uri, nu se stinge decât după a 7a încercare, se închide și îmi apare din nou imaginea cu introduceți parola și ii tot dau închidere. Îl am de 2 ani și l-am folosit cam de 2-3 ori pe săptămână, dar de câteva luni nu îl mai folosesc și când vreau, îmi pierd doua ore ca să pot sa umblu pe el. Și ce naiba pot sa ii fac, ca îmi vine sa îl arunc?

3 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

1) In primul rand, o scanare de virusi cu Avast gratuit, apoi cu inca unul, de exemplu Kaspersky.

2) o reistalare de Windows ajuta mult, dar de la 0, nu prin functia "Reset this PC", disponibila in Windows 10.
Bineinteles, salvezi documentele importante, si mai accesezi stickul pe care le pui, doar dupa ce reinstalezi windowsul si bagi din nou un antivirus (fie Defender din Windows, fie Avast) si Malwarebytes.

| Hutzy95 a răspuns:

Nu e normal sa se întâmple asa cu laptopul cum ți se întâmplă ție. Reinstalează windows-ul, eu asa fac odată pe an și nu am probleme cu laptopul.

| SUTEUCLAUDIU a răspuns:

Dezasableazal si curăță-l, eu asa am facut cu al meu si acum merge perfect, apropo, daca e ceva laptop d-ala vechi nu se mai merita să-l ții