|

Buna. Exista ceva ce ma ingrijoreaza.Si anume:

Navighez normal pe calculator. Deodata ecranul mi se face negru vazandu`se doar cursorul. Dupa cateva secunde isi revine insa taskbar`ul care inainte era mov, acum e albastru. Intru in Personalization si dau sa schimb culoarea de la taskbar...Insa imi apare diferit. Imi apare ceva specific windows`ului 7 ultimate 86 bit...[care nu e al meu. eu am windows 7 ultimate 64 bit.]In fine...am banuiala ca, cineva imi intra in pc fara ca eu sa stiu, fara ca eu sa-i permit. Um...Este adevarata banuiala mea? Daca da, cum impiedit chestia asta?

Doresc sa adaug ca nu am antivirus... happyFunda. Multumesc anticipat.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ceea ce banuiesc si eu e aproape de ce ai scris tu.Adica cineva iti controleaza de la distanta fara ca tu sa stii (poate o persoana ti-a copiat IP-ul de la internet). Daca iti face asa cand esti la calculator si isi revine dupa aia inseamna ca acea persoana care ti-a intrat in calculator iese pentru ca vede ca tu esti intrata in calculator.Dar ia gandeste-te putin? Daca acea persoana intra cand TU nu esti la calculator? Se poate sa se intample lucruri extrem de groaznice.In afara faptului ca iti poate fura foarte usor informatiile legate de viata ta poate sa iti distruga si calculatorul in totalitate (sa iti strice placile). Chestii din astea nu pot fi facute de orice pusti.Trebuie cineva cu experienta.Deci daca ai prin vecini cineva care se pricepe extrem de bine la calculatoare iti spun ca poate el a intrat la tine (fiind vecin nu era mare lucru sa iti fure IP-ul si sa il introduca la el in calculator). Trebuie mers neaparat la compania de internet sa iti securizeze legatura de internet ca persoana respectiva sa nu mai poata intra.


TU esti vinovata ca nu ai antivirus instalat in calculator si de asta "hackerul" a intrat foarte usor in calculatorul tau.Pe site nu pot sa iti dau link dar ma poti contacta pe messenger si putem vorbi.Lasa-mi id-ul tau pe mesaj privat.Este foarte grava problema ta trebuie rezolvata cat mai repede.Te pot ajuta si eu.

| a răspuns (pentru AndreyStyle007):

Daca am antivirus

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu esti vinovata, normal nici nu ar trebui sa intrii pe internet fara sa ai cel putin un antivirus. Da, sigur iti intra in calculator si iese, deoarece esti tu la PC.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am avut o prietena care a patit acelasi lucru cu ecranul si da era urmarita de tatal ei (cand se intuneca ecranul tot ce faceai atunci apare la urmaritor pe ecran) si se remediaza cu un antivirus incearca avg free edition 2012

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează