|

Buna. Imi puteti scrie - va rog - cum pot modifica ceva intr-o imagine salvata cu print screen?De exemplu, cum pot inlocui o cifra cu alta, sau cum pot adauga niste litere sau cifre in zona de unde am sters ceva, fara ca in final asta sa fie vizibil - de exemplu, in caz de printare a acelei poze.Stiu doar cum sa fac un print screen, cum sa sterg ceva din imaginea salvata cu print screen si evident stiu cum se salveaza.Mentionez ca am cautat deja pe internet informatii, dar degeaba, nu am gasit.Le multumesc anticipat tuturor celor care imi vor raspunde.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Foloseste photoshop

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hei,pai daca ai făcut screenshot ul la pc, baga l in paint si de acolo te orientezi în funcție de nevoile tale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Brankera):

Multumesc pentru raspunsul rapid si pentru interesul de a ma ajuta. Ideea este ca: AM BAGAT in PAINT imaginea salvata cu print screen, DAR NU STIU decat sa tai ceva in text si sa salvez.

Am incercat cu tot ce s-a putut din bara de meniuri, dar NU POT sa introduc litere sau cifre unde am nevoie, fara a fi vizibil la printare. Am incercat cu creionul si cu celelalte simboluri de la Tools, dar SE VEDE de departe cand am incercat sa scriu o cifra cu acel creion. Se vede diferenta intre literele si cifrele salvate si ceea ce vreau eu sa schimb - doar in 1 sau maxim 2 locuri.

Pur si simplu, NU STIU CUM sa introduc o cifra sau litere unde este nevoie. De aceea am cerut ajutorul pe acest forum.

Multumesc pentru intelegere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ElenaSt2011):

Dacă aveai un background alb era simplu dar bănuiesc că tu nu ai așa ceva, incerca gimp e un program de editare destul de bun, acum poate găsești acolo o culoare ceva sa acoperi locul dorit și să introduci ce ai nevoie.
A și in paint sunt niste pensule sa zic care arată ca și cum ai stropii/pulveriza poate reușești să acoperi locul cu "greseala", cam ce anume ai vrea sa editezi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează