|

Buna,ma numesc Cristina, am 13 ani, si am un canal de Youtube de ceva timp, iar marea mea problemă este ca de vreo 2-3 luni nu mai trec de suma de 365 de abonati.Ba se dezaboneaza, ba se aboneaza, si uite asa nu trec de aceasta sumă.

Acum vin intrebarile:

1.Ce sfaturi imi puteti da pentru a creste?

2.Ce program stiți sa pună video peste un video(P.S.:Editez de pe telefon si am Android)

Si 3. Ce idei de clipuri imi dați si credeți că o să prindă.

Puteți sa imi vizitati canalul daca doriti si sa imi dați o părere.(Ma numesc pe yt: Cristina Rc

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai bun sfat, sterge-ti canalul.
Calitate de 480p, sunet mai prost decat dragnea, mai multe dislike-uri decat like-uri, gesticulezi extrem de mult, profesionalism cam pe langa dragnea sau mai sus.

1.Nu mai continua, este timp pierdut si bani oricum nu mai primeste nimeni sub 1 k abonati si aprox. 350~400 ore, adica toate duratele clipurilor adunate, s-a recurs la asta pentru a-i descuraja pe copii sa isi faca canale de YT pentru a castiga bani, ceea ce mi se pare cea mai buna idee de pana acum si ar fi trebuit sa se implementeze cu mult timp in urma.
2. Canalele de vloguri sunt extrem de plictisitoare, si dupa scandalul cu cersetorul de ilie, lumea nu mai este interesata de vlogeri romani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Penibil... fetita ai o viata traiesteti-o!
1.Esti extrem de slab echipata, calitate slaba si te bizui pe un amarat de telefon, crezi ca vei reusi asa stiind ca sunt altii cu calculatoare i7 8700K, GTX 1080 care nu au reusit?
2.Content plictisitor. Orienteaza-te spre altceva unic dar in acelasi timp placut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează