|

Buna, mi-am creeat un cont PayPal si vreau sa il incarc cu 40 euro, dar nu am card, pot sa il incarc direct de pe cont bancar? Cum se procedeaza, unde trebuie sa merg? Multumesc

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Paypalul nu are carduri, este doar o platforma de plata online!
Oricum paypalul nu functioneaza daca nu-ti legi contul bancar de ele si nu ai nevoie sa pui bani in el, ca-si trage singur cand cumperi ceva, doar cat are nevoie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Daca fac cont la banca si incarc cu bani, se poate incarca contul paypal?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru SintSmekerulTpu):

Dar tu nu ai cont la banca inca?
Vezi ca, contul de paypal se face pe numele tau real, care trebuie sa fie acelasi ca numele din contul bancar.

Cand cumperi ceva de pe un site si platesti cu paypalul, paypalul iti scoate bani din contul bancar cu care este legat,
la momentula acesta, contul tau de Paypal este inactiv, deoarece nu ai legat inca banca de el, deci, nu poti face nici o operatiune prin el, pana nu pui datele bancare in contul de paypal si pana nu ii lasi sa faca verificarile contului, ca ei sa-ti trimita un cod in statmentul bancar, pe care tu il pui in paypal si abia dupa aceea ei iti vor activa contul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stiu ca nu o sa iti raspund la intreabrea, dar de ce sa te complici? Nu stiu daca se poate prin transfer bancar (cel putin nu din Romania) dar majoritatea bancilor elibereaza carduri gratuit, de ce nu-ti faci un card? E mult mai simplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pana nu il atasezi la un cont sau card bancar nu are valoare pentru ca nu este verificat. Du-te si fa un card la orice banca cu cont in euro si apoi ataseaza-l contului de paypall. Poti face si in lei, dar e posibil sa ai mici pierderi la conversiile in lei-euro.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează