|

Buna mi-am loat un laptop secound hand fara ram si hdd nu avea omul alimentator dar aveam eu acasa. am bagat alimentatorul nu a dat nic un semn de viata... speram sa se invarta coolerul dar nimic... l-am desfacut si am obs ca culmea lipseste si processor. stie cineva porneste leptopul fara ram cpu si hdd eu stiu ca pcurile pornesc. pentru a da un semn de viata gen un led sau sa afiseze negru pe monitor

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai luat o pacaleala buna. N-ai ce semn de functionare sa-ti dea ca n-are nimic. Fara memorie, HDD si procesor e ca si mort. Un HDD si memori ii mai pui dar ce te faci cu procesorul? Alea sunt lipite in conditii deosebite. La laptop nu-i ca la PC ca procesorul il pui cu mana. Ce cooler sperai sa se invarta daca n-are procesor? Si la PC daca n-ai HDD-ul nu se aprinde ledul pentru ca tocmai acel led indica prezenta HDD-ului. Poate ca ala mai are si alte defecte. Poti sa-l arunci!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce laptop este ala fara memorie, fara HDD si fara cablu?
Un gunoi probabil aruncat de cineva la gunoi si vandut de altcineva la fraieri.
Nici nu ma mir ca nu functioneaza.
Cam asa arunc si eu laptopurile vechi, le scot memoria si HDD-ul si le pun in gunoi.

Dar tu, cum poti sa cumperi ceva fara sa-l probezi, mai ales cand este un second hand?
Cum ti-a dovedit omul ala ca ceea ce-ti vinde functioneaza?
Imi pare rau sa-ti spun, dar ai cumparat un gunoi, care nu se poate folosii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred ca pornesc fara procesor si fara ram. Fara hard pornesc dara se opresc cand sa booteze,insa poti intra in bios si cam atat. Dara fara procesor si ram, cel putin stiu ca fara memorie nu se aprinde, asta ce am probat la ceva calculatoare, dara fara procesor nu am incercat niciodata, desi nu cred ca porneste ceva.Si ceti veni sa iei laptop fara procesoare? Hai fara hard mai merge poti pune tu, ram la fel dara fara sal probezi cei ala? In sf tu stii ce faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează