| georgianadeea a întrebat:

Mi-am pus ieri folie de sticla pe telefon si sunt cam dezamagita de ea pentru ca mi-a redus sensibilitatea touch-ului si merge cam greu mai ales pe margini unde e curbat. Vi s-a intamplat si voua cu folia de sticla asta?

Răspuns Câştigător
| SweetTFresh a răspuns:

Buna! Stai linistita! Gandeste-te ca daca nu era acea folie putea fi mai rau... Asa ca, bucura-te de ea! Orice lucru are avantaje si dezavantaje. Uite ca din fericire folia de sticla are mai multe avantaje! Ramane sa faci ce te face mai fericita. Tu cunosti cel mai bine. Bafta!

5 răspunsuri:
| Teresa a răspuns:

Este posibil ca acea folie sa nu fie originala (iar 'chinezaria' sa fie chiar prost facuta), incearca sa o schimbi cu alta folie si vezi ce se intampla.
De asemenea, poti renunta la folie si sa te bazezi pe husa. Eu am tinut pana anul trecut toate telefoanele pe care le-am avut in folie. La un moment dat folia se zgariase foarte tare si neavand timp sa iau alta am zis sa o scot. Astfel am vazut ca ecranul telefonului e in acest mod facut astfel incat sa fie el insusi rezintent la zgarieturi. Nu l-am menajat deloc si totusi nu are niciuna (si nu vrei sa stii cum mi-au aratat mereu foliile)

| georgianadeea explică (pentru Teresa):

Eu de cand l-am luat am avut folie alien pe el dar acum o sapt intamplarea a facut sa se sparga ecranul si display-ul si am pus folie de sticla pe el cu gandul ca daca e ceva nu se mai sparge ecranul dar cred ca o sa revin la cea alien din plastic

| SweetTFresh a răspuns (pentru georgianadeea):

Poti incerca o noua folie de sticla, mai de firma. Poate ai mai mult bulan.winking

| Bia125 a răspuns:

Da. Si la mine e la fel sad

| Vinsieu a răspuns:

Nu am patit, dar era de asteptat. Sticla, cit o fi ea de subtire, este mai grosa si mai rigida decat plasticul.