| MojOplaYs a întrebat:

Mi-am refacut sistemul, si as vrea sa stiu asa : 1)componentele sunt compatibile intre ele? (cel mai mult ma intereseaza sursa)
2)ce componente imi puteti recomnada la acelasi pret si cam acelasi nivel(daca nu va fi in stoc in momentul in care voi achizitiona acest sistem)
3)poate duce jocuri noi cum ar fi : Doom, Battlefield 1, etc.
Sistemul :
https://www.pcgarage.ro/coolere/inter-tech/argus-su-800- rgb/
https://www.emag.ro/......DBV1P2BBM/
https://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/ryzen-5-1600x-36g hz-box/
https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/gigabyte/b450m-ds3 h/
https://www.pcgarage.ro/......cl16-bulk/
https://www.pcgarage.ro/surse/evga/100-w1-0600-k2-600w/
https://www.pcgarage.ro/carcase/floston/pandora-se-rgb/

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

1. Compatibilitate "ok".
2. Chiar daca vrei sa ramai pe Nvidia (580 e mai ok in buget si situatia de fata) du-te pe asa ceva (vad ca se-aduna de vreo 2.600 ce ai tu pe-acolo, fara stocare): http://bit.ly/2Fu3rK4 sau macar bazeaza-te pe asa ceva. http://www.youtube.com/watch?v=QXtC_5QdY3o chiar daca ai 1600x si e mult mai bun, iti e indeajuns un 2200g, chiar daca va fi in load mai mult. Depinde ce mai vrei sa faci cu el, sa folosestei toate nucleele acelea. Plus, carcasa iti ofera si rgb, spatiu destul. Ssd-ul zboara pe langa ce ai pune, ramii sunt destui de ok, daca nu-ti place adata la 10 ron in plus ai Corsair, mult mai ok ca brand; sursa e si semimodulara cu wire management sa ti-l faci ok (iti permite si carcasa ceva bun) si are certificare buna 80+ silver. Pe scurt, e ceva mai bunicel decat incerci tu sa faci.
3. Pe ce am selectat eu:
Doom: http://www.youtube.com/watch?v=p6-7Dcgm-to
Battlefield 1: http://www.youtube.com/watch?v=LbQxZ2yyF9Y
Amandoua pe cele mai mari setari, plus, eu am pus de 8gb nu de 4gb 580-ul. Sa-l "strici" sanatos! Utilizeaza voucherul VCUHU9KS pentru o reducere de 1% (nu se cumuleaza daca produsul e deja intr-o promotie sau reducere mai mare), ma ajuta pe mine si tu (poate) primesti o reducere. Zi fumoasa! Daca ai intrebari, da mesaj, e mai usor!

1 răspuns:
| FlorinLD a răspuns:

1. Sunt compatibile componentele.
2.In legatura cu procesorul am gasit o oferta la un pret mai bun https://cel.ro/c/MFBKWzVXaXw care ai gratis si un cooler OK https://cel.ro/c/MFBKWzUma3c Daca nu faci overclock extrem isi face treaba cu brio
La placa de baza aici iti mai ofera un bonus de 10 euro pe steam si un tub de aer ca sa cureti de praf sistemul https://cel.ro/c/MFBKWzd0NyY
Placa video o au astia cu @120RON mai ieftin https://cel.ro/c/MFBKWzVuV1s parerea mea este sa iei in calcul si https://cel.ro/c/MFBKWzVXT0c sau daca te poti intinde putin ia https://cel.ro/c/MFBKWzVUSkU cu RX580 la 8GB ram video.

Cu sursa eu recomand una mai ieftina, are dual rail https://cel.ro/c/MFBKW0lGSg si este pe stoc happy

Cu un sistem ca asta, cu RX580 poti juca in 1080P cu detaliile pe High/Ultra fara probleme in 60FPS lock sau chiar pe extrem daca nu te deranjaza niste MICI scaderi de FPS cand este actiunea foare incarcata