|

Buna! Nu pot sa atașez poza, dar am un laptop compaq, si mi-a tot făcut figuri, pana cand la un moment dat S-a închis iar cand l-am redeschis imi apare HARD DISK NOT FOUND sau NOT EXIST. Oare ce e? S-a stricat si trebuie altul nou su S-o fi desfăcut ceva înăuntru. Specific ca a primit multe căzături de la un baietel de 2 ani happy multumesc

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cel mai bun scenariu e să se fi desfăcut mufa de la Hard disk, caz în care trebuie doar să desfaci capacul de HDD și să te asiguri că mufa intră bine.
E o operație destul de banală, dacă știi să desfaci niște șuruburi și să le pui la loc după.

Scenariu puțin mai prost e că s-a stricat hard disk-ul, caz în care trebuie să îl schimbi. Costă cam 200 de lei un HDD de 500 GB.
Dacă, dintr-un motiv sau altul, ți-e frică să îl desfaci și nu ai o cunoștință care se pricepe măcar puțin la calculatoare, poți să îl duci în service, să îți spună exact care e problema.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce cauta un baietel de 2 ani la laptop?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

KOsti, caută si el, descoperă, adică mai trage si el de cabluri, biroul nu e foarte înalt si ajunge sa-l tragă. Nu e învățat cu laptop, tableta, telefon si alte alea, pur si simplu a tras de el, dar na, nu trebuie sa dau explicatii amănuntite happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează