|

Bună. Recent, prietenului meu îi apare pe rețeaua de socializare, Facebook, la căutări recente, o fata din liceul nostru. Acest lucru ne a creat multe probleme si discuții. El susține ca nu a cautat o si nici nu s-a uitat vreodată pe profilul ei. Este posibil să fie doar un bug? A mai pățit cineva chestia asta? Multumesc anticipat!

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca ii apare inseamna ca a cautat-o, ori el, ori altcineva folosind acel dispozitiv. Nu are cum sa fie bug. Daca a cautat-o, daca se uita pe profilul ei, nu e mare lucru. Trebuie sa vezi in continuare ce face.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Sincer, intrebarea reala este: tu ai fost la un psihiatru? Daca raspunsul este nu, atunci ar trebui sa te gandesti serios si urgent la a merge. Pana ajungi la consultatie, nu mai discuta cu prietenul tau, s-ar putea sa reusesti astfel sa iti salvezi relatia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sigur a cautat persoana respectiva, altfel nu-i aparea, sau poate ca a fost altcineva pe profilul lui, dar cred ca mai bine e sa ai mai multa incredere in el

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cam mare coincidenta sa fie bug. Intrebarea reala e de ce ii controlezi tu contul de Facebook?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Am văzut din întâmplare, dar pe bune, nu sta lângă mine si se uitat la altele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlexandraBlack19):

Si nu are voie sa se uite?
Fetita, tu chiar ai probleme mari cu o gelozie fara seaman!
Iti garantez ca asta nu va face purici langa tine prea multa vreme, pentru ca nimeni nu ar sta cu un asa om!

Invata sa respectii oamenii si sa nu-ti mai impui regulile, ca nu sunt normale si nici sanatoase! Poate este cazul sa mai cresti si sa depasesti stadiul papusilor, cand le pui sa execute ceea ce vrei tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Baiatul are dreptate! FaceBookul iti sugereaza si alte persoane pe care ai putea sa le cunosti, mai ales daca esti la acelasi loc de munca cu tine, sau la aceeasi scoala, sau aveti prieteni comuni.

Tu esti cam micuta sa fii atat de geloasa, mai ales ca este vorba de un prieten, nu de sotul tau, nu de sclavul tau sau de propietatea ta.
Ai mare grija ca gelozia si prostia, ca-s surori gemene, iar daca nu inveti sa gandesti inainte sa vorbesti, s-ar putea sa ranesti oameni dragi, care, la un moment dat te pot parasii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează