anonim_4396
| Anonim întreabă:

se poate transfera credit de pe un telefon carea are abonament in reteaua orange, in alt telefon care este pe cartela reincarcabila tot in reteaua orange. Daca da explicati-mi va rog.

4 răspunsuri:
| Antonia90 a răspuns:

Da se poate. Cel care are abonament, suna la 200(parca).
Iti spune o femeie ceva, tu urmezi instructiunile de acolo.
Dupa transfer numarul cu abonament si cel cu cartela reincarcabila vor primi un mesaj.Si gata! Creditul care va fi transferat, se va plati la urmatoarea factura!
Succes,
Lavinia.

| cornculapte a răspuns:

Da, se poate. Suni la *100#, ramura Reincarcare. Urmezi pasii, la un moment dat te intreaba daca vrei sa reincarci acum sau lunar (ceva de genul), selectezi ACUM, apoi va trebui sa introduci o parola/cod care este numarul buletinului, acela din 6 cifre (care urmeaza in buletin dupa seria XH). Mai departe este procedura obisnuita, va trebui sa introduci numarul de telefon caruia vrei sa-i transferi, creditul pe care vrei sa-l trasferi etc. Nu stiu exact in ce ordine sunt, dar cam asta e tot ce trebuie sa stii.

| andreetgv a răspuns:

Da se poate.Suna la servicii clienti si o sa-ti apara acolo mai multe variante pentru reincarcare adica -reincarca propria cartela sau reincarca o alta cartela alegi a doua varianta introduci numarul de telefon al cartelei care vrei sa o incarci si gata. Fundita?

| cretzoo a răspuns:

Da se poate da singura problema e ca iti trebuie cod ca sa poti transfera de pe abonament pe cartela de obicei seria de pe buletinul al cui e abonamentu e codu