| Monkeydluffy033 a întrebat:

Buna seara. Acum 2 saptamani am cumparat acest laptop de black friday, https://altex.ro/......4FABQ1969/ laptop-ul il folosesc pentru office, internet, filme si seriale si acum va intreb ce jocuri pot instala pe acest laptop

4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Doar jocuri vechi, sau indie.
De exemplu, Most Wanted din 2005, NFS Carbon, (rulate la detalii medii).
Jocuri de strategie (seria Stronghold (dar nu cel 3D), Age of Empires 1 si 2 Definitive Edition)
Poate o Fifa 2010-2012.

DACA esti fan CS, 2 nu va merge, insa iti va merge CS Go (daca il scoti din alta parte unde inca se gaseste. Si cu servere private, bineinteles)

LOL sau DOTA, vor merge, dar acelea nu sunt tocmai jocuri. happy

Ai noroc ca pe rezolutie 1920x1080, conteaza mai mult procesorul decat placa video.

Chiar nu puteai sa mai astepti si sa strangi pentru un model cu placa 680M sau 780M?
Pe acelea te mai joci cate ceva (detin un miniPC cu video 780M, insa nu l-am pus inca in functiune ca sa iti spun ce poate. DAR stiu ca e binisor peste ce ai tu, si ma voi putea juca GTA V de exemplu)

| just4ubr2015 a răspuns:

Poti instala orice joc nu te lua dupa altii trebuie doar sa umblii la setari sa duca jocul in rest spor la joaca

| aizen0567 a răspuns:

Poti sa verifici si tu pe Youtube sunt destul de multe video-uri cu teste pe acest set-up, de ex: https://m.youtube.com/watch?v=1Dj9aySnygU. In mare parte mai nimic, cum ai spus si tu laptop-ul e mai mult office based, ce consider ca ar rula ok sunt jocurile vechi,indie si rogue like-urile pixelate cum ar fi binding of isaac, hades, blasphemous, hollow knight, mirror's edge, assassin's creed,(partile mai vechi) tomb rider underworld etc.Practic jocuri care nu necesita multe resurse, in aceeasi masura cel mai bine ar fi sa joci in 720 p low graphics.

| mariuspinciuc a răspuns:

Nu trebuie să disperi. Îți faci un cont de Steam apoi începi ușor lună de lună sau în funcție de ce bani ai să cumperi câte un joc ieftin (eu le cumpăr de pe ENEBA spre exemplu deoarece sunt accesibile gen 10, 20, 50 de lei. Sunt într-adevăr și jocuri la 300 de lei însă eu nu dau atâția bani pe un joc). Tot pe ENEBA înainte de a-l cumpăra îți arată și specificațiile minime și medii pentru a fi jucat jocul respectiv. Personal am un desktop I3 3770K cu o placă video AMD 580, 16 Gb de RAM și ai putea fi surprins însă spre exemplu îmi merg PAYDAY 2, ultimul DOOM și o grămadă altele destul de noi. Într-adevăr, depinde ce jocuri ai vrea să joci deoarece CS 2 nu va merge sigur. În concluzie, încearcă cum am zis fiindcă s-ar putea să ai surprize și să meargă destule jocuri. În plus, nu încerca să le iei piratate de pe torenți pentru că nu poți accesa serverele de multiplayer și majoritatea jocurilor piratate sunt virusate. Am pățit că după ce am instalat un astfel de joc mi-a apărut pur și simplu o fereastră în care unu mă întreba ce mai fac și că se vede la mine în calculator ca la cinematograf. Bineînțeles că am ras tot sistemul jos și am reinstalat din nou.