|

Buna seara, am o problema, am avut pc-ul pornit si s-a stins dintr-o data, iar acum cand incerc sa il pornesc, porneste, dar semnal la monitor nimic si dupa cateva secunde se opreste singura si dupa iar porneste, de la ce poate sa fie?

Multumesc frumos

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pot fi cam multe: sursa de curent defecta, scurtcircuit pe careva traseu de alimentare, dar si butonul de pornire blocat (ca si cum ar fi apasat in continuu) pot produce asemenea fenomene.
Depanarea presupune conditii de service: aparat de masura, placa de testare BUS sau pur si simplu deconectarea /schimbarea componentelor, pana ce se localizeaza problema.

| a răspuns:

Placa video s-a dus, ori e veche si s-a uzat ori ai suprasolicitat-o. Incearca, totusi, alt monitor si alt cablu. Cere-i unui prieten/vecin daca nu ai sa iti imprumute. Daca nu merge nici atunci, e clar. Si aici depinde ce solutii ai, de ex. daca e placa video integrata in placa de baza e bun de aruncat la gunoi, dar daca e placa video dedicata o schimbi doar pe aia. Au preturi bune pe PC garage

| a răspuns:

Placa video cred ca s-a ars :/ Incearca alta mufa la placa video sau alt monitor sa o testezi si vezi daca primesti semnale.