|

Buna seara! Am o problema cu telefonul(ALLVIEW)....am intrat la setari, centrul de notificare si control, administrarea datelor iar din greseala am apasat resetare aplicatii.De atunci nu mai pot vedea mesajele ce le primesc, nu imi mai suna telefonul cand primesc un mesaj, si nu mai pot vedea nici apelurile efectuate (trebuie sa intru in agenda pentru fiecare apel, iar daca am un apel pierdut nu imi apare nimic).Ma poate ajuta cineva?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Fa-ti un backup la date(numere, poze, etc)apoi fa-i o resetare de fabrica.Cel mai indicat este sa o faci din meniul secret Android nu mai stiu exact combinatia(Volum Up +Power sau Volume Down+Power)Ar fi fost de folos sa stiu si modelul exact al telefonului nu doar brandul sau.Cel mai bine este sa il resetezi cand faci cate o boacana.Eu consider ca este mai simplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru GennJayJay10):

Este vorba despre Allview X3 Soul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EaEmma):

Da,ii poti face ce am spus mai sus.Sunt zeci de tutoriale pe yt cum il poti reseta sau face backup.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hey.am avut problema asta 2 zile si eram foarte trist crezand ca am luat un virus dar mi-am dat seama ca este in modul vizitator telefonul, ps nu puteam accesa nici galeria nu doar mesajele si apelurile! bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sorin_Resmerita_1987):

Hei, m-ai ajutat enorm. happy asta era si problema mamei si nu ii găseam rezolvare.
Mulțumim mult de raspuns!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează