|

Bună seara!

Am un laptop care vede orice dispozitiv extern cu mufă jack ca output și am un microfon cu mufă jack pe care vreau să-l folosesc să înregistrez ceva, cum aș putea face, de ce aș avea nevoie ca să pot?

Deci laptopul îl vede ca și cum ar fi boxă sau ceva și încearcă să redea sunete prin intermediul lui dar nu îl pot folosi pentru ce am nevoie în acest caz.

Nu prea știu cum să formulez întrebarea, sper să se înțeleagă ceva din ce am zis.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Laptopul tău ar trebui să aibă drivere audio, şi în momentul în care pui cablu jack in mufa audio al laptopului, ar trebui să îţi apară imediat o interfaţă audio în care să selectezi sunetul audio pentru ieşire audio. Unele laptopuri ar trebui să aibă mufă de căsţi şi mufă de microfon.Altele nu au de microfon, doar de căsţi.
În cazul în care ai doar mufă de căsţi, trebuie să îţi cumperi un adaptor, ca de genul ăsta.
https://conectica.ro/adaptoare-convertoare/adaptoare-audio-video/adaptor-stereo-jack-35mm-la-2-x-jack-35mm-pentru-casca-microfon-iphone-t-m-delo
Si trebuie şi căsţi cu cablu de microfon.

| explică (pentru Ambery):

Mulțumesc pentru răspuns!
Am văzut că sunt o grămadă de variante de adaptoare audio din astea, întrebarea mea e, e ok cam orice găsesc de genul sau există vreo diferență majoră între ele?
Și nu am înțeles ce ai vrut să spui în ultima propoziție, dacă ai putea să-mi explici, ar fi minunat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Du-te la altex, la magazinul de electronice.Au acolo adaptoare, dar să nu iei chinezării, că te ţin doar o săptămână. Poţi lua de firma Hama, sunt cât de cît decente şi rezistente şi să nu iei cabluri subţiri, căci se rup.
La ultima propoziţie, m-am referit să iei căsţi cu microfon incorporat.
https://:///......EPS30BBBM/

Nu e obligatoriu modelul ăsta şi de pe siteul emag.Eu prefer de pe altex, sunt mai ieftine şi e aproape de mine altex.Sunt fan Sony şi Senneheiser..sunet care îmi place calitativ la mărcile astea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ambery):

Cu ce m-ar ajuta căștile cu microfon încorporat? Am deja o pereche bună de căști cu microfon încorporat, dar parcă aș fi preferat să folosesc microfonul pe care îl am în cazul în care o să fiu mulțumit de el.
Pot să folosesc adaptorul și cu acel microfon, nu?
Apropo, îți mulțumesc mult pentru timpul și informațiile acordate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează