| AlexJl a întrebat:

Buna seara as avea o nelămurire am următoarea placa R7 260x 2gb de la msi și problema e la temperaturi in Windows sta in 40 grade in google 50 in cs go cea mai mare temperatura a fost 70 cu totul pe high dar în scrap mechanic am temperaturi foarte mari până la 77 /80grade cu toate pe low. Pe mediu/ high 80 până la 86 mi se par cam mari.E de la driver? Adică în alt program joc orice nu am problme.Inainte am avut msi R7 200 de 1gb și nu aveam temperațiari în scrap mechanic mari mergea jocul in log dar mă refer că nu aveam temperaturi mari.

7 răspunsuri:
| Sekim a răspuns:

E o placa video veche, pana la urma, e normal sa se incalzeasca foarte tare. Problema cu temperatura poate sa fie si din cauza prafului, rotatia ventilatorului sau pasta termoconductoare. Curata placa video, desfa o, pune pasta termoconductoare, seteaza ventilatoarele la mai multe rotatii si testeaza. Driver ul nu are nicio treaba cu temperatura, daca tot ai temperaturi mari si dupa ce ai facut ce am spus mai sus e din cauza ca e veche placa cum am spus, conteaza si cat ai folosit o.

| AlexJl explică (pentru Sekim):

Știu că este o placa video veche a fost curățată de praf și schimbata pasta a doua zi după ce am luat-o.Ideia ar fi următoarea am jucat jocuri care sunt mai pretențioase in mare parte și am avut temperaturi destul de ok in majoritatea jocurilor incercate.Mai puțin jocul asta care pe R7 200 mergea fără probleme un pic in lag in survival. o sa incerc o versiune mai veche a jocului și o sa revin cu un răspuns.Nu e foarte folosita nu are probleme Rotația ventilatorului oricum creste odată cu temperatura mai mare a placi video deci nu cred că m-ar ajuta cu nimic mai mult. Oricum mersi frumos de răspuns.De drivers am zis din cauză că am avut un model asemănător doar că era de 1 GB și cu drivers 2019 aveam lag in gta 5 și cu drivers 2020 merge fara lag și fără vreo problema.

| Sekim a răspuns (pentru AlexJl):

Poate optimizarea pentru jocul ala nu e buna sau optimizarea jocului la placa ta video in special.

| AlexJl explică (pentru Sekim):

Da din câte am văzut cu o versiune mai veche e o diferență destul de mica de3/5grade in minus.Pentru 3/5 grade am ales să rămân tot pe ultima versiune.Am schimbat drivers.Acum cu toate pe mediu / high sta undeva la 70 max 75.Si am reinstalat și jocul.Din câte văd totul acum e ok mersi totuși de răspunshappy

| Sekim a răspuns (pentru AlexJl):

Da, se poate sa fi fost prea multe elemente cache ale jocului si sa fi provocat lag, exact ca atunci cand ai mai multe programe deschise. Ma bucur ca ai reusit sa repari problema. Spor la joc.

| AlexJl explică (pentru Sekim):

Mersi

| AlexJl explică (pentru Sekim):

M-am gândit și eu la treabă cu cache dar jocul abia a fost instalat.Si ieste pe SSD dar bine că și-a revenit.