| Andrian30 a întrebat:

Buna seara! De ce nu pot reseta parola de Facebook? Dupa ce apas "ai uitat contul", introduc numele contului meu de Facebook, imi apare o lista de conturi de Facebook de unde aleg contul meu si imi apar urmatoarele: Incearca din nou sa te conectezi, Dacă nu mai ai acces la e-mail, poţi încerca să te conectezi din nou. După ce te-ai conectat, poţi să-ţi schimbi adresa de e-mail din cont. In continuare imi apare contul meu si doua optiuni: Introdu parola pentru a te conecta si Nu-mi pot accesa E-mailul. Va rog ajutati-ma am ceva important pe acest cont.

5 răspunsuri:
| Stefania1929202 a răspuns:

Pai... dai sa iti schimbi parola probabil ca ai uitat-o sau ai scris-o gresit o sa te puna sa scrii email.ul sau numarul de tel si o sa iti trimita un mesaj dupa 5 minute sau maii putin pentru a reseta parola iar daca lucrul acela era pus public cauta contul tau pe alt telefon sau cu un alt cont si o sa iti apara la postati sau nu stiu ce cauti tu

| State_Stefan_1985 a răspuns:

Incearca sa te conectezi cu numarul de telefon salvat in contul de Facebook.

| Andrian30 explică (pentru State_Stefan_1985):

Nu functioneaza nimic. Am uitat parola si nu merge sa o resetez. Contul acela l-am creeat cu numarul de telefon fara adresa de e-mail, deci nu am adresa de e-mail in cont.

| danbnz a răspuns (pentru Andrian30):

Fara adresa de mail nu ai cum sa-ti creezi un cont pe Facebook...
Lasi impresia ca vrei sa intri in contul altcuiva.

| State_Stefan_1985 a răspuns (pentru danbnz):

Poti face doar cu numarul de telefon.