anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna seara, din cauza virusului am fost nevoit sa ma mut si eu mai la periferia judetului, la tara, intr-un sat mai putin populat si mai primitiv, ca na, n-avem mereu de ales. Aici in zona asta nu trece cu cablul decat Telekom si toate perechile sunt ocupate de catre vecinii mei mai vechi. Exista vreo alta metoda mai clandestina, dar legala sa-mi instalez vreun pachet de internet aici unde semnalul e saracul, vai-de-capul-lui? Am vazut o firma germana de internet care se numea Sky nu-stiu-cum, dar echipamentele costa vreo 100 de euro si apoi daca nu-mi merge, am dat banii degeaba, deci alte idei? Wifi la priza am avut, deci sa n-aud de asa ceva. Mai bun era semnalul cand imi faceam hotspot de pe tel pentru laptop. Inainte sa ma sfatuiti: Telekom nu mai are perechi, UPC nu trece pe aici, RCS RDS la fel, NextGen la fel...iar variantele cu cartele, semnale, hotspot si alte nebunii nu ma intereseaza. Va multumesc

Răspuns Câştigător
| ahlrh a răspuns:

Vă salut.
Ați cerut și o părere oficială din partea celor de la Telekom? Dacă nu, vă îndrum să o faceți. De altfel, ați putea să vă afiliați cu un vecin la abonamentul său... Cereți o soluție și pentru dumneavoastră, la departamentul Relații cu Clienții, Telekom.

| Anonim876543 a răspuns (pentru ahlrh):

O sa dau funda pentru raspunsul ăsta, ca macar e singurul care e pe subiect. Oricum m-am mutat de acolo...nu mai am problema. Astia de la Telekom sunt si ei niste prosti. Cea mai buna experienta am avut-o cu NextGen ul sincer si recomand! Din nou, daca nu va avantajeaza zona, poate sa fie orice companie, ca tot n-o sa mearga.

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vezi ce semnal are Orange. Eu am un modem mobil de la ei de 100G si merge perfect

| Jassmina a răspuns:

Nu exista alta metoda, odata ce zona respectiva nu este acoperita si nu exista semnal bun in zona.
Dar poate este vremea sa te adaptezi, sa traiesti mai simplu si mai sanatos, sa participi la pregatirile de primavara din curet si gardina si sa uiti de computer si internet, ca-i foarte mult de facut acum in curte, in special la tara.
Bucura-te de soare, aer liber si munca fizica, ca-s de 1000 de ori mai benefice, decat o conexie la internet!

| AluionMusic a răspuns (pentru Jassmina):

Renunțați și dumneavoastră la internet, dacă tot e primăvară! Bucurați-vă de soare, aer liber și muncă fizică, fiindcă sunt de o mie de ori mai benefice decât a sta pe internet și să fiți campionul zilei pe TPU.ro. Răspunsul dumneavoastră nu oferă nicio rezolvare, doar vă aflați în treabă, dar ce mai contează! Ați răspuns prima. ❤️

| suntserios a răspuns (pentru AluionMusic):

Asta e scopul userului asta pe TPU. Sa bata campii si sa dezinformeze

| Anonim876543 a răspuns (pentru Jassmina):

Femeie, mie nu mi trebuie pentru Facebook sau alte chestii. Eu trebuie sa mi termin facultatea, de aia e asa important pentru mine.

| Anonim876543 a răspuns (pentru AluionMusic):

Da, asa e...doamne fereste, cand vad oameni din astia

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Anonim876543):

Nu te supara pe Annastassia, ca asa este ea. Le stie pe toate. Crede ca toti tinerii gandesc ca ea, care este la varsta maturitatii.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Completare. E greu sa traiesti cu cineva caruia ii imbatraneste mintea si sufletul inaintea trupului.
Sunt trei tipuri de oameni:
1. Carora le imbatraneste mintea si sufletul inaintea trupului.
2. Carora trupul, sufletul si mintea le imbatraneste deodata, concomitent si in acelasi timp.
3. Carora mintea si sufletul raman tinere, le imbatraneste doar trupul.

| floreadan a răspuns:

Poti incerca cu Orange, vezi ce semnal este acolo intai, iar daca este bun, iti poti pune o optiune de net.

| varsanofie a răspuns:

Încearcă un router 4G de la operatorii care au semnalul mai bun.