| YRombo a întrebat:

Bună seara. Scuzați deranjul dar am o problemă cu telefonul meu și poate mă ajuta cineva cu un sfat. Deci, când stau pe telefon cu wi-fi-ul activat pe o perioadă mai îndelungată frecvent mi se întâmplă ca rețeaua wi-fi să-mi dispară și să înceapă să mi se blocheze telefonul. Îmi arată uneori o eroare de genul: UI sistem nu răspunde. Menționez că am un zte blade v8 lite și nu știu care o fi exact cauza acestei probleme. Telefonul îl am de 2 ani de zile și n-am primit nicio actualizare software. Dar pe restul conexiunilor: date mobile, bluetooth nu-mi face figuri. Aștept răspunsuri, vă mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Recomand sa nu mai cumperi zte -sau cine îți face un telefon cadou să îi dai de înțeles că în trecut ai avut probleme cu mărcile de telefoane mai puțin cunoscute.
Nu știu dacă vei rezolva problema cu un reset -cu revenire la setările din fabrică. Poți totuși să încerci.
În mod normal aceste lucruri trebuie să se rezolve cu actualizări de software. Intră prin setările telefonului și verifică tu (adică manual) dacă există actualizări. Poate că telefonul a fost setat să nu te anunțe de actualizări, și deci nici să le descarce. Conectează telefonul la wifi în timp ce cauți actualizări în meniul setări.

| YRombo explică (pentru anonimg):

Mulțumesc de răspuns, am încercat și reset din fabrică, am căutat manual actualizările da degeaba, oricum ZTE stă foarte prost cu actualizările, nu-i de mirat.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Aplicațiile utilizate solicită mai multe resurse și telefonul nu le are, aia e!

| Furnicuta000 a răspuns:

Da-i revenire la setarile din fabrica, daca nici asa nu merge inseamna ca se rezolva la service, daca se mai rezolva