|

Buna seara TPU,Cine foloseste SEO pentru blog? Stiti cum sa imi fac selectia pentru un om de incredere sa ma ajute cu promovarea? (Nu stau bine cu banii si nici nu vreau sa fac contract si chestii de contabilitate complicate).Nu ma pricep la acte, vreau doar sa imi rezolv blogul.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai bine inveti singur. Tot timpul o sa ai nevoie.
https://yoast.com/......https?/

| a răspuns:

Nu vrei sa le faci tu lor bloguri, daca ei iti fac SEO? Nu? Nu-ti place sa muncesti pe gratis? Nici lor. Scoate banul.

| a răspuns:

Salutare,

Eu am tot povestit despre aceste comunicate de presa. Stiu ca tu intrebi aici despre blogul tau in general. Eu as face optimizare SEO pentru blogul tau in felul urmator: posteaza niste comunicate de presa sub forma de test.
Verifica cate persoane vad comunicatele, si verifica cat trafic castigi in plus. Apoi decide daca te axezi pe aceasta strategie de dezvoltare.

Daca ai bugetul mic si esti dispus sa lucrezi si tu partea de scris texte, vei primi preturi bune.
Eu stiu din experienta ca un comunicat costa intre 50 si 90 EURO. Insa daca alegi sa cumperi de la un freelancer poti gasi si la 100 RON comunicatul (mai ales ca esti dispus sa scrii tu si expertul doar sa ti-l posteze).

Iti urez mult noroc. Incearca sa intelegi cum functioneaza lucrurile in online. Nu beneficiezi de rezultate instant, trebuie sa lucrezi cu rabdare si atentie timp de 4 - 6 luni de zile.
https://serviciiseobucuresti.ro - aici las un exemplu de freelancer cu pret mic.

O zi buna sa ai.
Cu respect,