|

Buna! Stie careva de ce nu se poate actualiza Windows 10 de pe Windows 7 Ultimate activat?! Sistemul este competent, apt pentru Windows, totusi dupa ce isi face updatarea, dupa restart imi da aceiasi eroare incontinu! C1900101-20017!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Verifica daca pc-ul e compatibil, apoi vezi materiale pe google https://www.youtube.com/watch?v=6hVZh36NYZ8

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru xcamaradx):

Nu merge! Am laptop, nu Pc! Si este compatibil cu windows 10 scrie clar! Face updatarea 100%100, da restart, si imaginea ramine neagra, apoi intra numai de la welcome, tot cu windows 7 si da error update! Am vizualizat deja 100 de videoclipuri pe aceasta tema, fac exact cum spun ei si tot imi da eroare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Hoseas):

Win 7 mai ramane.Sa ai spatiu memorie.Sterge ce nu iti trebuie din pc, sau muta in D.vezi model laptop, cauta ca driverele bios pe pagina oficiala a producatorului.Inainte de update dezactiveaza antivirus.Curata laptop cu un program de gen advanced system care.Cand ajunge la 100%, decupleaza internetul. Daca nu merge incearca asta cu mare grija(sa ai mereu bateria in laptop) http://appuals.com/best-fix-steps-to-fix-error-c1900101-0x20017/.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru xcamaradx):

Apreciez ca ma ajuti xcamaradx! Se pare ca am o problema mai grava! Nu am ecran la Laptop! O folosesc pe un monitor extern! Si nu pot intra in bios deloc! Am black screen, adica imagine neagra, nu vad nimic sa modific! Inainte imi mergea bine, aveam logo la start tot! Acum nu mai am nimic! Imi intra numai de la welcome in windows! Atit! Rezolutiile de monitor si laptop, nu se combina! Desi am accesat rezoltia ceruta de monitor, mie tot fara imagine ramine la start! Nu mai stiu ce sa fac!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează