|

Bună TPU! Am achiziționat o placa video gtx 780 3gb 384 biți, cu 3 ventilatoare am pus-o in pc am conectat alimentarea suplimentară 6 pini și 8 pini doar ca atunci cand l-am pornit s-a aprins monitorul pentru cateva secunde dupa care s-a stins si atat... ventilatoarele merg tot ii ok si dupa un timp se aude un bip iar dupa o vreme alt bip mai puternic.
Intrebarea mea ar putea fi problema de la sursa? Am o sursa cooler master gx bronze 550w nu ii suficient de puternică?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Gtx 780 e placă din 2013.

| a răspuns:

250 W = Graphics Card Power (W)
600 W = Minimum System Power Requirement (W)

| a răspuns:

Salut! Iti trebuie o sursa mult mai puternica. Atentie! Uita-te cati amperi iti livreaza sursa pe Rail, si cati are nevoie placa video. Te poti trezi cu o sursa puternica, dar cu multe railuri si amperi putini per rail.

| explică (pentru AlexMh):

Sursa keepout fx900 900w 85+, pfc activ 14 cm single rail (72A), sursa asta vreau sa o achiziționez, ce zici o sa fie suficient pentru placa video gtx 780 3x?

| a răspuns (pentru Master151):

Nu iti recomand no-name-uri, mai ales cand vine vorba de consumuri mari. Te orientezi spre urmatoarele in urmatoarea ordine de importanta: Seasonic, Sirtec, EVGA, Corsair, Chieftec. O sursa problematica iti poate afecta intreg sistemul, fizic. Ceva bunicel din topul firmelor te costa in jur de 500 de lei, dar o sa incerc sa iti dau un model mai ieftin. Atentie, e model orientativ nu iti zic sa ti-l iei pe asta, fiindca nu stiu toata configuratia si nici conectica de care ai nevoie. Ti-o recomand pe asta: https://www.pcgarage.ro/surse/seasonic/m12ii-620-evo-edition-bronze-620w/