|

Buna TPU! am doua laptop-uri, unul cu si celalalt fara internet.Sunt in reteaua RDS. Tin sa mentionez ca pe unul am windows 7 si pe celalalt xp, si sa mut mufa de la internet de la unul la celalalt nu are rost.Cum pot sa pun cu ajutorul unu router MSI US54SE internet pe ambele?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| explică:

Mufa de internet o conectezi in portul WAN al router-ului. Apoi te conectezi la router de pe laptop prin cablu(intr-un port LAN) printr-o adresa IP(gateway) gen 192.168.0.1
Cred ca merge si prin wireless, desi nu toti se descurca sa se conecteze in felul asta din prima la router.
Ca sa te loghezi pe router, default, ai user admin, fara parola sau ceva banal gen 1234 sau 0000. Dupa ce te loghezi il setezi pe conexiune PPPoE(cu datele de conectare de la RDS) si dai un SSID retelei wireless, un nivel de securizare( de obicei WPA2-PSK ) si o cheie de trecere. Cam asa se face in majoritatea cazurilor.
Dupa ce termini de setat router-ul sa nu uiti sa-ti schimbi parola de acces la router ca sa nu te trezesti cu vreun vecin dement care-ti foloseste netul.
De conectat wireless din Windows, pe ambele laptop-uri, te descurci...e mai simplu happy Din 2-3 click-uri din tray(notification area, care include ceasul).

Bafta! Numai bine!

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat