| AlexAL275 a întrebat:

Bună TPU! Am o imprimantă HP DeskJet 3633 și am 2 ani de când nu am mai folosit-o. Am tras de câteva ori la ea, s-a terminat tușul și gata. Auzisem de le cineva zilele trecute că imprimantele cu jet trebuie reîncărcate cu tuș deoarece se usucă nu știu ce capete la ele și că capetele acelea costă cât o imprimantă. Așa este?

2 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

La o imprimanta se infunda si cartusele dar si diuzele din carul care plimba cartusele. Deci se poate folosi doar daca o duci sa ti-o desfunde. Exista o solutie care se baga cu o pompa sub presiune. Apoi trebuie sa tragi ceva multicolor, macar saptamanal, ca sa nu se blocheze. Cartusele sunt HP 302 (au si o denumire mai complicata dar nu-i important) si vad ca sunt la preturi nu prea scumpe: https://www.emag.ro/search/cartus+hp+302
Oricum, daca desfunzi cartusele s-ar putea sa mai functioneze o perioada si le poti incarca si tu cu 4 siringi (cate una pentru fiecare culoare).
Uite aici pentru cel color: https://www.youtube.com/watch?v=4C7ZEtgnR-k

| CristiCryss a răspuns:

Imprimantele de genul dacă stau mult timp se usucă cerneala, ele trebuie folosite mai des.
Și așa-i, cele cu tuș sunt mai costisitoare ca întreținere, iar referitor la tuș caută pe TonerDepot.ro și vezi dacă merită să iei tuș sau să iei altă imprimantă. Succes!